maanantai 28. joulukuuta 2009

Muutamia kuvia aatolta

Meidän joulu sujui taas kerran loistavasti. Vieraana oli vain äitini, muuten olimme oman perheen kesken. Ennen ruokaa käytiin joulusaunassa. Tampereen käsityömessuilta saunaan ostetut tervatuikut olivat pettymys. Ei ne tuoksuneet. Ruoka onneksi onnistui, kinkku ja laatikot paistettiin jokavuotiseen tapaan leivinuunissa. Salin ruokapöydän kukka-asetelma on täältä.Pojat jakoivat lahjat. Vanhin veljistä luki nimilaput ja nuorimmat toimitti paketit saajilleen. Kaapo hääräsi mukana. Siinäpä itse blogistikin päälakineen.
Eskarilaisella oli kiire availla kaikki lahjat heti. Kuopus yllätti ja availi lahjat rauhassa ja jopa malttoi hetken tutkia mitä paketista paljastui ennen seuraavan avaamista.
Yksi suosikki oli kummitädin ostama Duplo-auto. Siitä saa ruuvattua renkaat irti ja takaisin. Sitä tehtiin pitkään lahjaksi saadun taskulampun avulla.

Tässä onkin sitten tämän joulun hitti! Rumpusetti jonka sai lahjaksi kuopus. Eskarilainen sai kitaran, mutta taisi sitä enemmän soitella kuopus. Rummuista meinasi tulla aluksi riitaakin.


Tutan yöpuvut olin ajatellu pakettiin, mutta onneksi en laittanut. Minun kun pitää pestä kaikki vaatteet ennen käyttöä, niin ei näitä olisi aattona saanut vielä päälle. Nyt pesin etukäteen ja nämä sai laittaa jo alkuillasta päälle.
Uni maittoi hyvin uudessa pyjamassa kitara kainalossa.


Mukava on juhliakin, mutta on tämä arkikin mukavaa. Etenkin kun miehellä on lomaa koko tämä viikko. Tarkoitus on olla vain kotona ehkä poiketen mökille.
Mukavaa viikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ihana unikaveri! Nyt teillä sitä elämää riittää kotona entistä enemmän :-D

  Nauttikaa lomastanne!

  VastaaPoista
 2. Orkesteri pystyyn ;) Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Manu sai myös tuon legoauton lahjaksi ja se on kyllä ollut ihan ykkönen. Lisää tämmöisiä legoja!

  VastaaPoista
 4. Hyviä lahjoja, meille ois varmasti pojille olleet suosittuja noista kaikki. ;)

  Mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
 5. Onpa hienoja kuvia - Tuo nukkuva kitaristi on todella suloinen otos.

  Leppoisia lomapäiviä teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 6. Samainen vihreä pyjama löytyi meillä paketista. Ihana unikaveri tuo kitara:)

  Nythän teillä on rytmiorkesteri kasassa:)
  Rauhallista loman jatkoa.

  VastaaPoista
 7. Kivoja lahjoja pojat saaneet, teillä siis bändi koossa.

  Ja ihana tuo Kaapo - pallo suussa:D

  VastaaPoista
 8. Ja duplo-auto tuli tännekkin! On ollut suuressa suosiossa, kuten tuunattava salama mcqueenkin.

  VastaaPoista
 9. Duplo-auto onkin sitten ollut suosittu lahja! Orkesteri täällä on tosiaan ollut, korvat jo soivat, mutta ei se mitään. Mökillekään ei nyt sitten päästä kun isälläni onkin töitä joten kotona ollaan! Ehkä sitten poikkeankin alennusmyynteihin :D

  VastaaPoista
 10. Nina: Meinasi ihan unohtua! Kaapo oli tuossa vaiheessa jo avannut omat lahjansa. Suussa on joku puruluu-juttu. Niitä piti pari kappaletta pureskella jo aattona :)

  VastaaPoista
 11. Ihana postaus! ja miten upeat lahjat pojilla... Nyt sitten vain opettelmaan soittamaan, näyttää olevan ihan kunnon kitara, eikä mikään lelujuttu, joten kyllä tuolla jo opettelee hyvin. Mun rupesi tekemään mieli hakea omat kitarat kainaloon, kun katselin tuota kuvaa, mutta sen jälkeen ei olisi sänkyyn enää isäntä mahtunut, ja se olisi saattanut nostaa siitä metelin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)