torstai 10. joulukuuta 2009

Holistille hommia.

Suklaan syömistä. Tallinnasta löytyi taas uusia makuja mitä maistella iltaisin kun lapset nukkuvat. Kalev-suklaat ovat yllättävän hyviä. Tykkään jopa enemmän kuin Maraboun suklaista. Poikkeuksena Maraboun kesämaku mansikka. Myös Fazerin Geisha-appelsiini on hyvää.Tämä on jo vanha tuttavuus, mutta Lahdesta en ole löytänyt. Lindt:n pistaasisuklaa. Tämä saa itseltäni hopeapokaalin heti Fazerin sinisen kultapokaalin jälkeen. Kaksi levyä toin ja toisen söin heti.
Eipä tarvitse ihmetellä syytä jos ei kohta meinaa farkun nappi mennä kiinni.

8 kommenttia:

 1. Valkosuklaa-mustikka kalevia olen minäkin syönyt, ostin ihan Valintatalosta=)

  VastaaPoista
 2. Suklaata syön minäkin, mutta ei oikein noista levyistä ole löytynyt mieleisiä (onneksi, hih :D). Ainut levysuklaa, joka nyt äkkiseltään tulee mieleen, on se Fazerin premium Cocoa Nibs-levy, tosi tummaa suklaata ja jotakin kaakaohaketta seassa. Njam. Muuten suklaat tulee suklaakaupoista ja Fazerin myymälän tiskistä yksi konvehti kerrallaan. Eipä tuu syötyä niin paljon, kun kaksi konvehtia maksaa kevyesti saman verran kuin esim. tuollainen Geisha-levy, parikytä senttiä enemmänkin :D

  VastaaPoista
 3. Minun suosikkini on Maraboun Dajm-suklaalevy. Niin makeaa, mutta niin herkullista!

  VastaaPoista
 4. Jarna: Kaleviin olen juu Suomessakin törmännyt. Maistellut en vielä vain ollut. Tuota pistaasiakin olen Suomesta saanut, mm. Stockalta. Siellä vaan tulee käytyä ihan yhtä harvoin kun Tallinnassa :)

  -J-: Tuommoiset konvehtimyymälät oliskin kivoja. Riittäis ihan hyvin se pari suupalaa.

  Vekarus: Dajmkin on hyvää :)

  VastaaPoista
 5. Kalevin suklaat on kyllä hyviä, ja niitä saa monen makuisina täältä meiltä "pohjoisestakin" ja kerran sain Viron tuliaisina monta isoa levyä, nam nam :). Tuota appelsiini-Geishaa en ole huomannutkaan. Kai sitä saa täältä Suomestakin, vai onko se vaan joku vientisuklaa???

  VastaaPoista
 6. Kuola täällä ihan valuu kun katselen...

  Blogissani on sinulle jotain.

  VastaaPoista
 7. Nam! Rrrakastan suklaata. Melkein kaikki uppoaa;)

  VastaaPoista
 8. Mmmmmm.. toinen suklaaholisti täällä. ;) Voisin maistella noita kaikkia, nam!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)