maanantai 30. marraskuuta 2009

Ongelmia ja kirppareita

Ei onneksi mitään vakavia ongelmia, blogger vain kenkuttelee. Eilen en pystynyt kommentoimeen itse kenenkään blogiin, ja minun blogiini tulevia kommentteja hävisi ties minne. Kaikki on tapana julkaista, joten jos sinun kommenttisia ei näy, on se joissain päin bittiavaruutta. Toivottavasti tänään onnistuu.

Kirppareilla olen päässyt kiertelemään aivan liian vähän. Alkaa olla jo vieroitusoireita. Sitten kun pääsen kiertelemään, ei muka löydy mitään. Tarvettahan ei millekään ole, mutta onhan niitä löytöjä mukava tehdä. Yksi mäntyinen yöpöytä pääsi kunnostusta odottavien jonoon ja muutama hopealusikka hopealaatikkoon. Lapsillekin löytyi jotain.

Olin jo päättänyt, että Legoja en enää meille osta, mutta kuinkas kävi. Tulin kotiin vitosen pussin kanssa. Pussista paljastui komea määrä ritareita, kolme hevosta ja sekalaisia palasia. Kirpparilla jo katselin, että hintansa väärti pussukka.

Oikeassa olin. Tässä osa Legoista 11-vuotiaan kasaamana.
En tiedä miten muilla, mutta täällä ovat pienemmät pojat ihan hermona. Tuoko se tonttu pussinsa paikoileen ensi yönä vai ei. Äidin mielestä riippuu paljon siitä miten nukkumaan meno sujuu. Tontuthan tiettävästi jo kurkkivat ikkunoista.

4 kommenttia:

 1. Hieno löytö. Legot ovat aina ja kaiken ikäisille sopivia. Onneksi ne turhat kirpparireissut unohtuu, kun välillä tekee kunnon löydön.

  VastaaPoista
 2. Aivan mieletön löytö nuo legot!
  Siis todellinen aarre hintaansa nähden;-)
  Mä muuten eilen kirjoitin Katrille(kaisastiinan gerderobi) ihan samasta ongelmasta kommentoinnista. En ole huomannut, että muiden blogeissa olisi ollut, mutta hänelle kommentoidessa viestit hävisivät. Olisko syy teidän blogipaohjassa? Itse olen sen verran uusi bloggaaja ja ainakin oma blogini on toiminut tähän asti hyvin..

  VastaaPoista
 3. Aamunkukka: Mulla tökki eilen kaikki blogit. Nyt kuitenkin näyttää siltä että kadonneet kommentit ovatkin ilmestyneet blogiini. Tiedä sittenmistä johtuu, minulla pitäisi olla ihan peruspohja.

  VastaaPoista
 4. Sama ongelma - kommentit katoaa. Jospa tänään toimisi paremmin.

  Upea löytö nuo Legot. Vau.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)