sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Aamun dinosaurusleikit

Aamuvirkut ovat olleet taas hereillä kukonlaulun aikaan. Esiin on kaivettu dinosaurukset. Niitä onkin aika läjä sillä 11-vuotias oli aikoinaan suuri dinofani. Tuleekohan nuoremmistakin?
Välillä dinot lastataan laivaan ja kuljetetaan mantereelta toiselle.
Eskarilainen on suuressa armossaan jakanut muutaman dinon kuopuksellekin. Tietysti ne, joista ei itse niin pidä. Kuopus on vielä tyytyväinen tilanteeseen.
Hyvä että tuli säästettyä dinot vaikka eivät vuosiin kiinnostaneet ketään.


5 kommenttia:

 1. Meillä on myös kaksi dino-intoilijaa. Ja he lähtevät tänään isän kanssa Helsinkiin katsomaan Walking with dinosaurs näyttelyä. Liput tilattiin jo keväällä, ja sitä on odotettu. Saavat mennä ihan miehissä reissuun, mun piti mennä kuopuksen kanssa mukaan, mutta meidän bändille tuli illalle soittokeikka, joten en päässytkään. Ihan hyvä juttu varmasti tällainen isä-pojat reissu.

  VastaaPoista
 2. Meidän pojilla oli kans nuo dinoleikit pienenä ja tuntuu, että päiväkodissakin ne on pojille mieluisia juttuja.

  VastaaPoista
 3. Meillä ei kiinnosta dinot sitten yhtään! Ei tule pojasta ainakaan paleontologia :D Synttäri- ja muiksi lahjoiksi on muutama saatu, mutta kun ei, niin ei.

  VastaaPoista
 4. Hih, meilläkin on pieni kasa dinoja, aina välillä ne kaivellaan esille ja leikitään. ;)
  Hieno kokoelma teidän pojilla!

  VastaaPoista
 5. Tarleena: mekin harkitsimme näyttelyä, mutta taitaa meidän pojat olla vielä liian pieniä. Turhan kalliit liput jos sitten alkakin pelottamaan liikaa.

  MaMMeli: Kyllä nää on kestosuosikkeja.

  -J-: Ei ne kaikkiin iske, minäkin harkitsin jo dinojen myyntiä kun kerran ei kiinnosta ketään. Sitten yhtenä päivänä ne olikin leikissä!

  Mia: Muuten yhtään en ole ostanut uutena. Kaikki on aikoinaan haalittu kirppareilta. Kestäviä leluja.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)