perjantai 27. marraskuuta 2009

Kuusen alle

Tämän joulun kuusi saa alleen uuden alusen. Vanha oli ihan ok, mutta en pidä enää sen kirjavuudesta. Se lähteekin kiertoon kirpparille. Uusi alunen (tai mikä lie kuusenalusmatto) sai ideansa joulupöydän pöytäliinasta. Liina on pellavaa, kuviona hentoja sydämiä. Sydämiä ja pellavaa tuli uuteenkin aluseen. Kuvat ovat taas törkeän huonoja. Salamalla ei onnistu, eikä ilman. Nämä on otettu ilman.Sydämet on leikattu pitseistä jotka jäi yli tuvan verhojen ompelusta. Ne on aplikoitu kiertämään reunaa kaksipuoleisen liimakankaan avulla. Alusessa on valkaisemattomasta lakanakankaasta nurja puoli, välissä kaksipuoleinen liimakangas ja päällinen on vanhaa kotikutoista pellavaa. Se löytyi keväällä kirpparilta.

Siinä alunen tulevalla paikallaan. Kuusi meillä on aina samassa kohtaa. Se taas johtuu siitä, että kuusi kiinnitetään suosiolla katossa olevaan pieneen koukkuun. Etenkin nyt kun talossa on kissoja ja koira. Kuusi haetaan naapurin metsästä, kylläkin luvalla. Upeita kuusia hänellä kasvaakin, ei kauaa tarvitse miettiä kun oma kolmemetrinen löytyy.
Lupaan alusesta parempia kuvia viimeistään kuusen kanssa. Nämäkin saa klikkaamalla suuremmiksi jolloin näkyy edes vähän paremmin.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis matto! Siis mä menin tilamaan H&M:ä samaa tyyliä olevan, kultaa/pitsiä olevan version, eikä se enää näytä miltään tämän rinnalla;-) Toi on oikeasti kaunein kuusenalusmatto mitä olen konsanaan nähnyt. Ihana. Vihreä,tuoksuva joulukuusi siihen niin kokonaisuus on täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Aamunkukka: Tuosta tuli kyllä parempi kuin odotin, keskellä olevasta saumasta huolimatta. Saas vaan nähdä kuinka kauan pysyy valkoisena :D

  VastaaPoista
 3. Voi ei, ilman tätä blogimaailmaa en olisi varmaan koskaan tiennyt, että kuusenalusmattokin voi olla noin kaunis <3 Omani vien tämän jälkeen kirppikselle!!!

  VastaaPoista
 4. on kyllä nätti tuollainen valkoinen matto kuusen alle. Ihan kuin hanki ulkona :) (Tai no siis, toivottavasti :/).
  Itse en ole edes älynnyt moista vielä miettiä, tämä on ensimmäinen joulu kun meillekin laitetaan kotiin kuusi. Koristeita sentään olen vähän jo tehnyt ja ostanut.

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis ja kiva idea alusta varten!

  VastaaPoista
 6. Kaunis on, lähempää tarkasteltuna näki ihan hyvin! Tuollainen olisi hieno pöytäliinanakin!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)