keskiviikko 28. helmikuuta 2024

Blogi 15v, arvonta

 Hups, olin unohtaa blogin suuren juhlapäivän. Tämä rakas blogini täyttää vuosia näin helmikuun lopulla. Ja vuosia on takana jo huimat 15 vuotta. Siitä suuri ja nöyrä kiitos kuuluu kaikille teille jotka käytte lukemassa kirjoituksiani. Olen onnellinen jokaisesta käynnistä ja kommentista.

Haluan taas palkita teitä ja niinpä pistän  pystyyn arvonnan. Jokaisella on yksi arpa ja sen saa kommentoimalla tähän postaukseen. Postauksissa on valvonta, joten älä hätäänny jos kommentti ei näy heti, minun täytyy se hyväksyä, mutta kaikki kommentit jotka on jätetty ennen 10.3.2024 klo 18:00 osallistuvat arvontaan.

Arvonnassa on jotain pientä Arvilasta, ikuinen muisto blogista.

Arvon kolme voittajaa. Jokainen saa kuvassa näkyvän siemensetin. Jos et jotain näistä halua, sen voi jättää pois, mutta halutessaan saa kaikki neljä lajiketta. Alla kuvat kasveista.
Tuoksuherne. Seassa kaunista kirjavaa jonka alkuperä on Saaripalstan Sailan puutarhassa. Mukana myös valkoista ja tummaa punaista 'Beaujolais' lajiketta. Sekoitus joten on sattumaa mitä pussiin on osunut.
Kaurajuuri. Hauska kukka jonka juuri on syötävää. En ole maistanut.
Pioniunikko. Tämänkin alkuperä on Saaripalstan Sailan puutarhassa. Upea röyhelö joka on nimensä veroinen.
Harjaneilikka, lajike 'Newport Pink' jonka siemenet toin joitain vuosia sitten Latviasta.
Jättikarhunputki Angelica gigas. Näyttävä katseenvangitsija. Pölyttäjien rakastama kasvi.


Kaikille yhtä paljon onnea arvontaan. Jos haluat osallistua niin jätä siis kommenttisi 10.3.2024 klo 18:00 mennessä. Myös nimettömät vierailijat voivat osallistua, ei tarvitse olle kirjautunut blogin lukija.


40 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea 15-vuotiaalle blogillesi!! On kiva, että olet jatkanut bloggaamista näin pitkään, tykkään kovasti seurata sinun puutarhasi vaiheita. Arvonta on myös hauska ja osallistun siihen oikein mielelläni. Toivottavasti saamme lukea sinun ja puutarhasi kuulumisista vielä pitkään :).

  VastaaPoista
 2. Onnea blogin vuosipäivälle. Osallistun arvontaan.

  Varsinkin näin talvikaudella on mukava lueskella puutarhajuttuja blogistasi.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut konkarille! Upeaa blogia pidät ja sitä on ilo lukea!
  Osallistun arvontaan, jossa erittäin houkuttelevia siemeniä tarjolla. Kirjautuminen ei onnistunut, joten Puutarhaelon Riitta täältä tervehtii.

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea 15-vuotiaalle! Toivottavasti bloggausvuosia tulee vähintään toinen mokoma lisää. Sinulla on upea puutarha ja kiva, maanläheinen tapa tarinoida sen tapahtumista. Siemensetti on houkutteleva; jo pelkästään jättikarhunputken ja tuoksuherneiden takia on ihan pakko osallistua.

  VastaaPoista
 5. Pikkuisen pihan haltija Marttamaria osallistuu arvontaan.

  VastaaPoista
 6. Onnea puutarhan pitäjälle ja puutarhalle . Toivottavasti yhteinen matkamme jatkuu vielä pitkään . Pakko oli osallistua vaikka siemenistä en aikonut perennoja nyt kasvattaa . Olen himoinnut tuota jättikarhunputkea jo pitkään . Tuo kaurajuuri on myös kiinnostava ja pala Arvilaa ennenkaikkea .

  VastaaPoista
 7. Onnea teini-ikäiselle Arvilalle ja paljon onnea tuleville vuosille. - terveisin pienen pihan Tuija

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea 15- vuotiaalle blogillesi. On ollut ilo seurata puutarhasi tapahtumia, sekä myös vierailla puutarhassasi ” Avoimet puutarhat” tapahtuman aikana. Paljon mukavia bloggausvuosia pitkälle, pitkälle tulevaan.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut. Kaurajuuri on minulle ihan uusi tuttavuus. Kiva punaisen väriskaala siemenissä.

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea blogillesi ja mukaan myös arvontaan. salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Parhaimmat onnitteluni blogillesi, sitä on ollut aina mukavaa seurata niin täälä blogimaailmassa kuin instassakin, pihaa, puutarhaa, remontteja, entisöintiä - ihan kaikkea! Upeat kukinnat kuvissasi! Kaikkea hyvää Sinulle!

  VastaaPoista
 12. Kovasti onnea 15-vuotiaalle blogillesi!! On kiva, että olet jatkanut bloggaamista näin pitkään. Olen seurannut alkumetreiltä saakka. Pitkän matkan olet tehnyt puutarhasi kanssa.
  -Sanna

  VastaaPoista
 13. Onnea blogille! Kaikki niin kauniita kukkijoita, kaurajuuri on ihan uusi tuttavuus mulle.

  VastaaPoista
 14. Oi ihanaa, osallistun ilman muuta. Kaurajuuri näyttää kivalle ja karhunputki on päässyt loppumaan pihaltani. Se on todellinen pörriäismagneetti.
  Onnea synttärisankarille myös :) Vuosia on tullut seurattua puutarhasi kuulumisia.

  VastaaPoista
 15. Onnittelut blogillesi! Mielenkiintoisia uutuuksia minulle, arvontaan mukaan.

  VastaaPoista
 16. Paljon onnea, kiva arvonta. <3

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Onnea blogillesi ja ihailen aina tarmoasi puutarhasi rakentamiseen-hiljaa hyvä tulee ja kun luottaa itseensä tietää mitä haluaa ympärilleen,
  heidinluukku@outlook.com

  VastaaPoista
 18. Onnea blogille! Olen pitkään seurannut ja ihaillut ahkerointiasi.
  terv. Merja

  VastaaPoista
 19. Yksi suosikki blogeista, omaan aloittelijan puutarhaharrastukseen saa mukavasti vinkkejä. Onnea!
  miia.ryhanen@gmail.com

  VastaaPoista
 20. En tiennyt, että kaurajuuri voi kukkia. Olen kasvattanut sitä ruuaksi ja lapset tykkäävät tosi paljon kaurajuurisosekeitosta. Voi kun voittaisin arvonnasta.

  VastaaPoista
 21. Lämpimät onnittelut blogillesi! Ilolla ja mielenkiinnolla olen aina tullut vierailemaan ja niin aion tehdä jatkossakin.

  VastaaPoista
 22. Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja tekemiäsi Arvilassa. Onnea! T: Tarja K.

  VastaaPoista
 23. Onnea 15-vuotiaalle blogille aloittelevalta bloggaajalta konkarille! Osallistun myös arvontaan. gardenerofthenorth@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Onnittelut ja kiitos hyvästä blogista. Mielelläni osallistun arvontaan. Pioniunikot näyttävät upeilta. t. Marika

  VastaaPoista
 25. Onnea blogille ja kirjottajalle. Oon seurannu siun blogia melkein sen 15-vuotta. Siul on ihana piha ja mukava tapa kertoo siitä. Luen säännöllisesti siun juttuja puutarhasta. Siemenet ois kiva voittaa. Pioniunikko on ollu haaveena muutaman vuuen. Kaurajuurta en oo luonnossa nähnykkään. Muutkii kasvit kyl mahtuis tänne aseman pihalle. T. Kästyö Anne

  VastaaPoista
 26. Onnittelut blogille. 🌺
  Saas nähdä suosiiko onni.
  Muutaman kuukauden päästä näkee on pionit selvinnyt talvesta.
  T. Marianne

  VastaaPoista
 27. Kirjoituksistasi on välittynyt rakkaus Arvilan ison pihan hoitoon. Ahkerointiasi on ollut ilo seurata. Onnea uuteen vihervuoteen! toivottelee Piri

  VastaaPoista
 28. Onnea 15-vuotiaalle blogille!

  Olen seurannut sinua vuosia ja blogisi onkin ainut blogi, jota edelleen käyn säännöllisesti lukemassa. 😊 Seuraan sua myös instassa.

  VastaaPoista
 29. Olen vuosia ihaillut osaamistasi. Ja asennettasi/taitoasi nähdä kasvit, luonto,kasvunihme, luonnonkiertokulku…Kirjoituksesi ja kuvasi tuovat itselleni inspiraatiota, iloa ja hyvää mieltä vaikka asun kerrostalossa. Yleensä ostan kukka-amppelin kesäksi mutta tänä kesänä ajattelin istuttaa jotain. Ehkäpä pääsen istuttamaan jotain sinulta:) Kiitos blogistasi! Ihanaa kun tällaista hyvää, niinkuin sinussa on,saa osaksi omaa elämää. Kiitos Katja! T. Johanna Jyväskylästä

  VastaaPoista
 30. Onnea blogillesi !
  Kiva kun jaksat kirjoittaa blogia ,niin monet ovat lopettaneet. Olen pitkään seurannut ja ihaillut puutarhaasi. Varsinkin uusi kasvihuone on todella hieno. Siemenet ovat kaikki sellaisia mitä voisin kylvää,varsinkin kaurajuuri on mielenkiintoinen. Kevät on myös lempivuodenaikani, joskus olen kuullut että se vuodenaika olisi lempivuodenaika milloin on syntynyt. Minulla se ainakin pitää paikkansa. Hyvää kevättä toivoo Eeva lounais-suomesta.

  VastaaPoista
 31. Paljon onnea 15 vuosipäivän johdosta! Ihanaa, että aloitit ja jatkat bloggaamista, virtuaalivierailut kotiisi ja puutarhaasi ovat kivoja ja kiinnostavia.
  En osallistu arvontaan, kävin vain onnittelemassa.

  VastaaPoista
 32. Onnea blogille! 🤗 Se on mielenkiintoinen ja inspiroiva. Samoin kaunis puutarha ja koko pihapiiri. 💚 Osallistun mielelläni siemenarvontaan, ihania kasveja. T: Varpu naapurista

  VastaaPoista
 33. Hei, paljon onnea Päivänpesälle! Upeita kuvia ja paljon tietoa ja ideoita, joten toivottavasti blogi jatkuu myös seuraavat 15 vuotta. 😊
  T. Maarit

  VastaaPoista
 34. @Etelärinne Minun blogi tyrehtyi alkuunsa, kun ei vaan muka ehtinyt... Ihania kukkia, ihana piha jolla haluaisin vierailla. Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 35. Onnea 15-vuotiaalle. Minä olen uusi vierailija vielä täällä, mutta heti rupesin blogisi seuraajaksi

  VastaaPoista
 36. Onnea! Juttujasi on kiva lukea!
  Ja ilman muuta osallistun arvontaan :)

  VastaaPoista
 37. Minäkin osallistun! Ihana puutarha. Kesällä taas nähdään @kunttaajakalliota ❤️

  VastaaPoista
 38. Onnea 15-vuotiaalle blogille ja sen ihanalle kirjoittajalle! On ollut mahtavaa tutustua puutarhaan blogin kautta ja sinuun myös livenä.

  VastaaPoista
 39. Onnea blogillesi :) Itsellä on vielä matkaa noihin lukemiin. Osallistuisin arvontaan, kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)