tiistai 24. helmikuuta 2015

Tavoite saavutettu

Kelpaa mummin mussukan tulla tänään mummille talviloman viettoon, sali on siivottu ja kylpyhuone on pesty takanurkkaa myöten. Bonuksena sain aloitettua nuorempien poikien huoneen täyssiivouksen. Pojat ovat kasvaneet, ja huomaamatta jää leluja ja tavaroita käyttämättä. Työllä ei ole kiire, kunhan on valmista huhtikuulle jonne varasin pari viikkoa kirpparia.
 Ruskeat vanhat lasipurkit joissa säilytetään rasvat, hammastahnat ja muut kylppärissä tarvittavat, ovat vielä tiskikoneessa. Oikeasti kylppärissä ei ole näin tyhjää, tai tuubit tason reunalla.
 Vanhoja avaimia on kertynyt jo aikamoinen kokoelma vanhan ikkunan paikalle. Jokuselle on vielä tilaa.
Almasta ei oikein ollut siivousapulaiseksi. Paremmin kuulemma sujuu imuroitujen ja ulkona tampattujen sohvatyynyjen testaus. Olen samaa mieltä Alman kanssa, kyllä siisti koti on ihana.

12 kommenttia:

  1. Täällä olisi vähän samat suunnitelmat ja touhut (hitaasti mutta varmasti koti tyhjenee kirppistä varten). Kun mieli halajais jo ulos kopsuttelemaan penkkejä niin voisin ihan hyvin matkia Almaa ja kokeilla tota sohvatyynyjen testausta. Ainakin näin pilvisenä ja harmaana päivänä! Hihih. :D Kivalta näyttää teidän kylppärissä. Noi vanhat avaimet on symppiksiä. Mukavaa talviloman viettoa teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeellisesti sitä aina vaan löytyy nurkista kirpparille vietävää vaikka joka vuosi vie. Nyt on paljon vaatetta tulossa, pojat ovat taas kasvaneet ulos vaatteistaan. Sohvatyynyjä testaan minäkin täällä, päivän tauko menossa TV1 kotimaisen elokuvan kanssa :)

      Poista
  2. Onpas todella ihastuttava kokoelma avaimia ja muutenkin tunnelmallista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kylppäristä tuli remontissa onnistunut. Päihittää ainakin sen lattiasta kattoon myrkynvihreän version 1970-luvulta :D

      Poista
  3. Voihan vietävä miten nättiä :) Ja ihana tuo kaappi!!Olen vähän kade nyt kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kaappi on minustakin ihana, peili ei tosin ole mikään meikkaajan peili kulumineen. Ostettiin kaappi ennen kylppäriremppaa, ja sitten jännättiin mahtuuko paikoilleen. Hyvin mahtui, jäi pari senttiä tilaakin suihkukaapin ja kaapin väliin.

      Poista
  4. Kylläpä tuossa kylppärissä kelpaa asioida! Kirpputoritavaroiden järjestely on mullakin hiihtolomasuunnitelmissa, mutta pöytä on vielä varaamatta. Tavaraa kyllä löytyy, vaikka syksyllä viimeksi pidin kirpparipöytää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpaa asioida :) Meilä oli tyttären kanssa viimeksi paikka joulukuussa, mutta taas sitä vaan on kaikenlaista mistä haluaa eroon.

      Poista
  5. Vau! Ihana kaappi. En tiennyt, että tuollaisia on. Vähän samanlainen kuin mitä oon suunnitellu, että tehdään itse :) (Sitten joskus...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappi on antiikkiliikkeestä ostettu (edulliseen hintaan), taitaa olla Euroopasta tuotuja huonekaluja. Mutta sopi niin justilleen meille! ihan samanlaista en ole minäkään nähnyt toista. Ja tuohon raaski sahauttaa marmoritasoon reiän lavuaaria varten.

      Poista
  6. Aivan sykähdyttävä tuo kaappi! En ole koskaan aikaisemmin nähnyt vastaavaa. Voin vain kuvitella, kuinka ihanalta tuntuu, kun on saanut paikat siivottua, ja kaikkialla tuoksuu puhtaalta ja raikkaalta. Itselläni siivoukset vielä edessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla myös vielä edessä, vasta 3 huonetta siivottuna, loput jäljellä...
      Kaappi on ollut meillä kohta 10 vuotta, ja aina vaan tykkään siitä :)

      Poista

Kiitos kommenteista :)