perjantai 26. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 terveiset sohvan pohjalta

Täällä sitä ollaan, hengissä joulun ylensyönnistä huolimatta. On silitetty yksi ja toinenkin kuopuksen tekemä hamahelmiteos, saatu valmiiksi ehkä maailman ihanin palapeli, Muumit Rivieralla sekä on tyhjennetty talon karkkikipot hyvällä vauhdilla ja halulla. Niin perinteistä pyhäpäivien puuhaa kuin vain voi olla.
 Kuopus eräänä päivänä ennen joulua harmitteli ettei meillä ole hamahelmiä. Tontut olivat onneksi kuulolla, ja helmiä tuli lahjaksi iso paketti. Kuulemma paras lahja heti legojen jälkeen.

Eikä sovi unohtaa kirjapinoa mitä on luettu ahkerasti matalammaksi pyhien iltoina lähes aamuyöhön saakka, on poltettu tulia talon jokaisessa uunissa joka päivä. On ihasteltu lintuja lintulaudalla ja nautittu tämän päivän auringonpaisteesta.

Loma, ja elämä on aika ihanaa pyhien kiireettömyydessä.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihannelomalta! Tulta on täälläkin ahkerasti poltettu, usein täällä on talvellakin niin leutoa. ettei tarvitse jokaista tulisijaa päivittäin käyttää, vain jotakuta niistä, mutta viime päivät ovat olleet niin kylmiä ja tuulisia, että talo tuntuu kylmenevän hetkessä kun tuli on sammunut, pattereista huolimatta. Onneksi on tulisijat!! Helmikuussa tulee jo aurinko avuksi, se lämmittää käsittämättömän paljon, kun paistaa huoneisiin sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä helmikuuhun ole enää kuin hitusen yli kuukausi! Ja sitten onkin taas jo lomaa, ja aurinkoa, sitä odotan. Tosi tuulista ja kylmän kosteaa on sää, huomaa nurkissa että pitää lämmittää vaikka ei varsinaisesti ole vielä kylmää.

   Poista
 2. Kuulostaa oikein hyvällle viettää noin joulunpyhät! Mukavia välipäiviä :)

  VastaaPoista
 3. Joutenolon ihanuutta! Tekee hyvää itse kullekin. Juuri tuollainen välipäivälokoilu kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta :) Kiireettömyys saa ihmeitä aikaan <3

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)