lauantai 13. joulukuuta 2014

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Tässä yhtenä päivänä nuorin poika, 8-vuotias viikari totesi tietävänsä millainen kakku hänen syntymäpäivilleen leivotaan. Synttäritkin on kuulemma jo aika pian, toukokuussa. Minä pyysin poikaa kirjoittamaan toiveen paperille, jotta tämä huonomuistinen äiti muistaa vielä silloin toukokuussa mitä on toivottu.

Poika teki työtä käskettyä, ja nyt minulla on jääkaapin ovessa hyvä ohje muistuttamassa miten leivotaan toiveiden mukainen kakku. Aika hyvin kirjoitettu ja tehty näin äitinsä mielestä. On tuosta helppo tarkistaa työvaiheet ja toivomukset.
 Toiselle paperille sain ohjeen kakun koristelusta. Tässä vaiheessa osa teistä voi tunnistaa mistä kakun malli on otettu. Tietenkin Minecraft-pelistä. Tärkeintä kakussa on kuulemma neliön muoto, ja se että päällä on mansikoita. Onneksi niitä saa jo toukokuun loppupuolella kaupoista.
 Jääkaapin ovessa on myös jättikokoinen Creeper samaisesta pelistä, sekä malli pojan Paavo-kissan häntäsuojuksesta joka minun pitäisi tehdä. Paavo on siis pehmoeläin joka tarvitsee suojan hännälleen. Siihenkin sain hyvät ohjeet mittoineen.
Nyt vain se toukokuu tänne ja äkkiä jotta pääsen leipomaan Minecraft-kakkua 9-vuotta täyttävälle taiteilijalle.

10 kommenttia:

 1. Hieno suunnitelma! Meillä tyttö suunnitteli myös juuri oman kakkunsa, hänellä synttärit ovat tosin vähän lähempänä :) Mansikoita on pyydelty joka vuosi, mutta tammikuun alussa niitä ei oikein löydä. Ajattelin etsiä jonkinlaisia koristemansikoita, tai mansikan näköisiä karkkeja.

  Häntäsuojus! Luovaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin hieno suunnitelma, toivon vain että toteutuskin tulee olemaan vähintään yhtä hieno.
   Häntäsuojus oli hauska keksintö, sen teko on jäänyt vähän roikkumaan kun en ole keksinyt miten saan sellaisen jonka voi pukea kissalle päälle.-

   Poista
 2. Toisen blogin kautta pääsin vierailulle blogiisi. Mukavalta vaikuttaa ja jotenkin kotoisalta tohinalta. Meillä tosin suunnitellaan korvasuojuksia oikealle corgille:)
  Tulehan vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotoisaa tohinaa, sitä meillä riittää :) Tervetuloa blogiin!

   Poista
 3. Pojasta on tulossa insinoori. Kivaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahvasti viittaa johonkin senkaltaiseen ammattiin, ohjeita erinäisille asioille ja esineille syntyy jatkuvasti.

   Poista
 4. :) Hieno ohje, Minecraft on kovin suosittu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minecraft on suosittu, poika on siinä aika etevä, rakentaa tabletillaan ihan uskomattomia juttuja.

   Poista
 5. Ihana! Tuli ihan vesi kielelle, näillä aineksilla ei voi epäonnistua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)