tiistai 26. heinäkuuta 2011

Mortteli ja muuta yhtä joutavaa

Isäni on hyvin sisäistänyt kirppariharrastukseni ja kantaa kaiken huushollinsa ylijäämän ja ylimääräisen meille.
Tällä kertaa kyydissä oli mm. messinkinen mortteli. Alkuperämaa Irak, raahattu sieltä kotilomalla Suomeen aikoja sitten. Minä en sitten hennonut laittaa morttelia kirpparikuormaan. Etenkään kun tällaista on omaan kotiin etsitty. Ehkä vähän pienempää, mutta kyllä tämäkin kelpaa. Oli ainakin edullinen!
 Morttelista muotoihin. Muotojeni takia en ole oikein sinut mekkojen kanssa, mutta tänään yksi sellainen vei sydämeni. Espritin musta, hennon ohut vakosamettimekko oli ihan pakko raahata sovituskoppiin asti. Sain ujutettua sen ylleni ja vetoketjun kiinni. Vähän vatsaa sisään ja mekko oli täydellinen päällä. Hinta kirveli, eikä ihan vähän, mutta ostinpa silti. Ehkä on aika alkaa satsata omaankin vaatetukseen kun lapset tarvitsevat uutta vaatetta enää aika harvoin. Kuvan laatuun olisi myös voinut satsata, mutta helteen (toim. huom. shoppailun) syömä energia ei enää riittänyt kuvauksiin asti.
 Ja viimeiseksi jonnin joutavuudeksi kuva salin ikkunasta. Uusi nurmikko on tuossa ihan etummaisena ja kuten näkyy, se kasvaa! Sateet eivät vieneet ainakaan kaikkia siemeniä mennessään. Tähän ei kyllä kenenkään kannata irvailla että raiheinäähän se siinä kasvaa, sillä sehän on totuus. Vaan vihreä kuin vihreä! Hyvälle näyttää ainakin kuvissa.
Samalla voisin julistaa itseni voittajaksi kotilosodassa. Tai voittaja siihen saakka kunnes niitä taas tulee jostain auton mukana. Kotiloita ei vielä näillä mailla ole, meidän esiintymä oli todellakin tullut auton mukana tai jollakin vastaavalla tavalla. Kotiloalueilta emme ole laittaaneet pihaan yhtäkään tainta ja olemme muutenkin olleet niiden suhteen varovaisia. Ahkera hävitys toi tulosta ja nilviäiset joutivat luovuttamaan, hyvä niin.

Blogissa voi olla koko viikon hiljaiseloa, sisko on täällä nöttösensä kanssa lomailemassa ja minulle viikko on viimeinen lomaviikko. Maanantaina alkaa työt ja arki. Inspiraatiota ei ole, mutta eiköhän se jostain löydy.

2 kommenttia:

  1. Makee mekko, ja nurtsikin näyttää hyvältä!!

    VastaaPoista
  2. Mieheni motkottaa mulle kun en käytä hameita ja kuulemma "piilottelen sääriäni". No, nyt joku viikko sitten ostin alesta punaisen minihameen ihan vaan yllättääkseni mieheni... yllättyihän se vaan niin yllätyin itsekin. Se hame nimittäin on tosi kiva ja ollut päällä monta kertaa sen jälkeenkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)