lauantai 7. toukokuuta 2011

Saliin

Perjantaina oli talossa rauha ja hiljaisuus. Minulla vapaapäivä, mies töissä, isommat lapset koulussa ja kuopus oli kerhossa. Sen kunniaksi päätin huristella ompelukoneella. Valmista tuli ja sohva näyttää nyt tältä:
 Mummon pitsiliinat uusiokäytössä.

 Vaaleanpunaiset neilikat heitin jo kompostiin ja hain tilalle omasta pihasta narsisseja.
 Narsissit pitää kaivaa ylös viimeistään ensi viikon aikana joten pihassa nämä eivät ehtisi kukkia. Nyt ilahduttavat silmää salissa.
Puutarhassa on möyritty koko päivä. Huomenna näytän mitä saatiin aikaiseksi.

5 kommenttia:

 1. Tuosta sohvasta tuli aivan ihana! Eläköön kierrätys, ei tuollaista namupalaa saisi mistään kaupasta - tai jos saisi, se olisi jonkun huippudesignerin uniikkityö ja hinta sen mukainen.
  Super! (Sanat eivät riitä kuten huomaat)

  VastaaPoista
 2. Ai siis miksi ne pitää kaivaa ylös..? Mulla ainakin mähii maassa vuodesta toiseen ja aloitti kukinnan tällä viikolla.
  Vai siis teetkö jotain kukkispenkki muutoksia?

  Ihana sohva tyynyineen!!

  Työ on aikalailla imaissut mut tai ei niinkään oikeastaan. Mä olen tehnyt vaan ihan kauheasti kaikkea muuta kuin ollut netissä. Aika kivaa toisaalta :) Maalämpösuunnitelmat on hyvissä kantimissa, remppareiskat kävivät katsomassa paikat, kun kellaria eristellään uudestaan ja pari väliseinää menee uusiksi. Talousrakennuksen kattoa tullaan korjailemaan jne..
  Huomiseksi pukkaa ihanaa äitienpäiväbrunssia ja sen lisäksi olen lähes lukenut kirjahyllyn vaihteeksi läpi! Että tällaista täällä.

  Hyvää äitienpäivää!!!

  VastaaPoista
 3. Mää kierrätyksessä aina käyn pitsiliinakorin läpi, juurikin tuohon samaiseen tyynytarkoitukseen pieniä liinoja olen kerännyt.

  Tuo(kin) tilkkutyö on niin kaunis, jotkut on kadehdittavan taitavia :)

  VastaaPoista
 4. Saila: On se aika namupala. Siihen vaan kun uppoaa niin ylös ei enää pääse :D

  nanna: Teillä on remppahommat mallissa! Meillä ehkä sitten joskus... Kukkapenkki menee uusiksi kokonaan, siksi narsissit saa häädön. Mä luin joulun aikaa kirjahyllyn uusiksi, nyt en ole sitten lukenut mitään, selaillut muutamaa puutarhakirja ja siinä kaikki!

  Kikka: Kunpa olisikin enemmän aikaa tilkkutöille. Niitä on mukava ommella :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo sohva, tyynyt kruunaa sen:)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)