torstai 5. toukokuuta 2011

Äideille

Lasten Mami ja Mamma (mummot) tykkäävät aina saada äitienpäivälahjaksi jotain lasten tekemää. Tänä vuonna sain hyvän vinkin lahjasta eräältä toiselta perhepäivähoitajalta. Sopii myös isäihmisille, mutta tänä vuonna nämä tehtiin äideille.

Helppoa ja yksinkertaista. Tarvikkeina yksivärisiä tiskirättejä, kangastussit ja silitystarvikkeet.

Ja näin hienoja pojat piirsivät.
 Kuopuksen yksityiskohdassa kukka, äiti ja kana.
Itselleni toivon äitienpäiväksi rentoa menoa, valmista ruokaa ja ehkä pienen suklaan. Suukkoja perheen miespuoliselta väeltä ja ehkä jonkun kukankin voin vastaanottaa. Todennäköisesti tuosta toteutuu rento meno ja sekin kasvimaan kimpussa!

13 kommenttia:

 1. Kiva idea! Silitys siis kiinnittää värin niin, että rätti kestää kuluttavan elämänsä :)?

  VastaaPoista
 2. Pienen mökin emäntä: Juuri se on silityksen tarkoitus, kiinnittää väri. Nuo rätit kestivät ihan kolmen täplän kuumuudella silittämistä. Saa mummot sitten kertoa pysyikö värit käytössä. Jos nyt raaskiivat rättejä käyttää :)

  VastaaPoista
 3. Eivät ehkä raaski :-) Ihania ovat, ja mahtava idea!
  Mitä, etkö nyt edes niitä suukkoja saa rennon menon lisäksi ;-) Kyllä varmaan (ja ehkä suklaankin?). Kukat tulevat sitten myöhemmin pihalla!

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea!!! Ja mukavaa äitienpäivää, äidille :)

  VastaaPoista
 5. Saila: Jos ei suukkoja heru, niin suukotan itse!! Suklaata mulla on vähän jemmassa jos eivät vaikka muista. Kyllä ne yleensä jotenkin perhene äitiä muistaa.

  Hyvä Mieli: Minustakin oli hyvä idea vaikka varmaan jonkun mielestä siivousväline ei voi olla lahja. Minä tykkään käytännöllisistä jutuista.

  VastaaPoista
 6. Tosi hienoja tuli, hyvä idea!:)

  VastaaPoista
 7. Hei, tää on tosi kiva idea. Taidan toteuttaa jopa työmaalla tämän joskus.

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva idea!

  Mun mielestä parhaita ovat käytännölliset lahjat tai sitten ylelliset :)

  Sanoin miehelle, ettei minua tarvitse nyt kovasti lahjoa, koska näin keväällä on hirveästi rahan menoa ilman lahjojakin. Ehkä kuitenkin saan kukkia ja Nomination-palan. Syömään menemme koko perheen voimin. Kakkua ( itse leipomaani ) syömme kotona.

  Omalle äidilleni ostimme siskoni kanssa musikaalilipun. Lipun lisäksi saa meistä hyvää seuraa musikaaliin :)

  Mukavaa äitienpäivää!

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 9. Voi kun ihana idea! Tämä pitää muistaa ensi vuonna, aivan ehdottomasti =) Mustakin on kiva tehdä lasten kanssa käytännöllisiä juttuja =)

  VastaaPoista
 10. Yhtenä vuonna toivoin äitienpäivälahjaksi kärryllisen multaa!! Se oli tosi hyvä lahja. Nytkin kerroin täsmälahjatoivomuksen:) Saas nähdä toteutuuko?

  VastaaPoista
 11. Loistava idea! Tuollaiset rätit keittiössä saa kyllä hymyt hohtamaan monella äidillä joka kerta kun käyttää :)

  VastaaPoista
 12. Heippa pitkästä aikaa!!

  Aivan mielettömän ihana idea. Taidan ottaa heti seuraavien juhlien tullen käyttöön. Tosin meillä tulee pissaavia ukkeleita kikkeliskokkeliksineen, kun nenän edessä on tussi ja paperia.. Se tosin olisi aika hyvä isänpäiväksi, heh

  Viettäkää ihana äitienpäivä! Onneksi hanget on poissa, puissa lähes lehdet ja arvelen, että meidän pihan jättituomi aloittaa kukinnan lähipäivinä. Aika parasta!

  pusss

  VastaaPoista
 13. Helmi, Kati, Kristiina, Piia: :)

  Peurankello: kasa multaa olisi täälläkin ihan loistolahja!

  Parolan asema: Juuri niin, lapsista ei pääse kaua, ei edes tiskirätti kädessä :)

  Nanna: No pitkästä aikaa! Työ on imaissut sut ihan kokonaan! Mulla on niin kiero huumorintaju, että mun mielestä sellainen tiskirätti voisi olla kova juttu! Uskomatonta että tuomi jomelkein kukassa. Meillä ei tee vielä edes lehteä. Yöt on niin kylmiä että tuntuu kaiken kasvun olevan pysähdyksissä.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)