keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Paitoja

Näitä kuvia piti tulla jo eilen, mutta aika on rajallista. Vaan nyt on pesty, ripustettu ja viikattu seitsemän koneellista pyykkiä. Sen lisäksi sain eilisellä entisöintikurssilla ikkunat kitattua! Ne ehkä jopa valmistuu kurssin aikana. Kuvia on tulossa.Niihin paitoihin, etenkin t-paitoihin. Nyt alkaa olla hankinnat hyvällä mallilla. Vielä pari sellaista tämän haluan just ja heti-paitaa jos löytyy, niin ne ostan. Vanhimmalle pojalle löytyi t-paitoja Prismasta ja H&M:ltä. Osa Lahdesta ja osa Kuopiosta. Farkkucaprit ovat Prisman alerekistä. Myivät nyt viime vuoden malleja halvalla. Värit ovat tänä kesänä tämän pojan vaatekaapissa kovin valkoista ja sinistä.

No sitten ne nuoremmat. Menin PoP:lle hakemaan tuota manterepaitaa niin mitä mukana ollut eskarilainen näkikään, avaruuspaidan. No olihan se ostettava, vaikka suurin koko 122/128 on juuri nyt sopiva. Kyllä äitikin hiukan rakastui. Benettonilta oli tullut herkullinen vihreä peruspaitoihin. Kuvassa väri on liian haalea. Lahden Benettonista oli pitkähihaisesta eskarilaisen koot jo ihan loppu, Kuopiosta löytyi vihreää pitkähihaisena. Siellä taas ei ollut ollenkaan t-paitana. Ihmeellistä vaihtelua.

Tämä ihanuus on tilattu Hannalta. Eskarilaiselle vihreänä ja kuopukselle sinisenä. Juuri oikean kokoiset ja hoikille sopiva malli. Kangas ihanan pehmeää ja joustavaa. Kaapon kanssa vain piti riehua siihen malliin, että kuvat ovat mitä ovat.

Arvonta suoritetaan torstaina heti aamusta jos vain suinkin ehdin! Nyt meillä aletaan leipoa pipareita.

7 kommenttia:

 1. tosi kiva että olivat mieluisia! :)

  terkkuja täältä sairastuvalta.

  VastaaPoista
 2. Hyvää tahtia oot saanu pyykättyä =)

  VastaaPoista
 3. OI, tuo vihreä on kyllä herkullinen väri! Tulee niin keväinen mieli siitä. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. Hanna: Kyllä ovat. Paranehan pian!
  Minttu: Kone on laulanut joka hetki, varmaan kohta jo savuaa. Onneksi kodinhoitohuoneeseen mahtuu pyykkiä reilusti kuivumaan.
  Päivi: Minäkin taisin ihastua siihen keväisyyteen :)

  VastaaPoista
 5. Kivat kuvat ja tosi kaunis tapetti noissa alakuvissa!

  VastaaPoista
 6. nuo popin paidat on tosi ihanat. en olekaan livenä nähnyt, toivottavasti ei löydy meidän kokoja, kun kauppaan pääsen ;o)

  VastaaPoista
 7. Outi: Tapetti oli kyllä nappivalinta. Tykkään siitä itsekin tosi paljon.
  poikien äiti: Ne on ihanat! Avaruuspaita pitää saada heti pesusta päälle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)