perjantai 26. maaliskuuta 2010

Hyvää mieltä

Jo pelkkä keväinen auringonpaiste saa hyvälle tuulelle. Kuten sekin, että huomenna pääsee miehen kanssa elokuviin ja syömään. Tai se, että hammaslääkärissä ei löytynyt yhtään reikää, vain pari epäilyttävää lohkeamaa (pitää yrittää ajatella positiivisesti). Tai se, että kun kävin katsomassa vanhainkodilla mummoa, sanoi hän muutaman viikon hiljaisuuden jälkeen yhden sanan. Voisiko olla, että dementian runtelemasta mielestä olisi löytynyt vielä joku muisto. Hyvälle tuulelle saa myös tuleva kampaajakäynti ja sovussa leikkivät lapset. Tässä taisteluristeilijä hyökkää dinosaurusten päälle. Hurjaa menoa.Tämäkin sai hyvälle tuulelle! Kiitos Ida-Antonia, Nina ja Hanna. Olen tästä aika otettu :)

Ohje oli jakaa eteenpäin seitsemään blogiin, mutta koska tämä on tainnut jo parissa päivässä kiertää niin monta blogia läpi, laitan tämän eteenpäin kolmeen ihanaan blogiin. Olkaa hyvät:
Mukavaa viikonloppua kaikille! Auringonpaiste jatkukoon!

4 kommenttia:

  1. Samoin hyvää viikonloppua. Hurjia on nuo lasten leikit. Mua on tänään pistänyt amppari, syönyt lohikäärme, nappassut krokotiili. Ihme että olen ehjänä... ;D

    VastaaPoista
  2. Sinulla on monta syytä iloita!Ilosta mieltä jatkossakin!

    VastaaPoista
  3. Mielettömän suuri ja nöyrä KIITOS! Olen tosi otettu tästä. Tuli ihan mahdottoman hyvä mieli, kiitos! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)