tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kerta kiellon päälle.

Piti olla päätös, että ei tule yhtään huonekalua tähän taloon ennenkuin edelliset on kunnostettu tai saaneet uuden kodin. Nyt vähän lipsahti. Sekalainen kasa kodinelektroniikkaa sai uuden paikan tästä kirpputorikaapista. Kaapin on valmistanut lahtelainen huonekalutehdas Häkli. Leimat löytyvät laatikoiden pohjasta. Pari koristelistaa uupuu ja lukoissa on uudet avaimet. Listaa ja paremman näköisiä avaimia varten täytyy tehdä löytöretki tänne. Muuten kaappi saakin olla tässä kunnossa. Vaan täytyy myöntää, että teimme tihulaisenkin töitä. Kaapista sahattiin jalat lyhyemmiksi ja alaristikko pois. Näyttää nimittäin sata kertaa paremmalta näin.
Tummat kalusteet on kyllä meidän makuun. Nyt jos maalaisin tuon lattia, tekisin siitä hiekan ruskean, juuri saman sävyisen kuin tapetissa oleva raita. Asumisvuodet ovat kyllä aika hyvin kuluttaneet lankkujen pintaa, joten voi olla ettei se uusi maali nyt niin kaukana ole.Aurinkoista päivää kaikille! Nämä kuvat ovat otettu kello 9 aamulla. Sali kylpee jo näin hienossa valossa, vaikka se aurinko paistaakin ihan toiselta puolelta taloa.

13 kommenttia:

 1. Ihana kaappi...ja lattia on kyllä minusta ihanan värinen...kaappi näyttää vähän samalta kuin meidän chippendalen kaapin, meil on vain nois ovien listojen kulmissa simpukat...meil on salissa kans tummat huonekalut...

  Mi-Ma

  VastaaPoista
 2. MrsAgatha: Kiitos :)
  Mi-Ma: Meillä on makkarissa melkein samanlainen kaappi jossa on ne simpukat kulmissa :) Se vain oli liian pieni kaikille koneille joten saa olla edelleen lasten pelikaappi. Mä ajattelin, että jos ne sohvat sittenkin tuonne saliin... Nyt ne kävis tosi hyvin.

  VastaaPoista
 3. Hieno on senkki ja toimii miun mielestä noilla lyhyilläkin jaloilla :)

  Meidän salissa myös melkein samanlainen, paitsi ovien yläpuolella on vielä vetolaatikot.

  Tummaa puuta salin sisustuksessa suositaan täälläkin :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihana kaappi :) Jotain tuon tyylistä kaipaisin meillekin. Ärsyttää nuo tän hetkiset olohuoneen huonekalut ja varsinkin tv-taso, menisivät vaikka rikki niin saisi syyn ostaa uudet tai itseasiassa vanhat :D

  VastaaPoista
 5. Kaunis kaappi! Ja mikä mahtavaa, elektroniikka on piilossa! Ihanat lattiat teillä.

  VastaaPoista
 6. Todella komea löytö! Ja miten ihanasti tuo auringonvalo tosiaan paistaa teillä, nuo teidän lattiat ovat kyllä upeat..

  VastaaPoista
 7. Mikä löytö! :) Ihana kaappi..

  VastaaPoista
 8. Minä olen myös ihastunut noihin tummiin kalusteisiin kaiken muun vastapainona. Ne tuovat mukavan säväyksen. Tunnun törmäävän lattia-asioihin nyt joka puolella, kun meidän pitäisi päättää keittiöremontin yhteydessä koko keskikerroksen lattiamateriaali ja käsittely... maalatako vai sävyttääkö vain mattalakalla... voi että on vaikeeta. Varmaan tulee sitten myöhemmin jossiteltua. :)

  VastaaPoista
 9. Siiri: Minustakin toimii noin oikein hyvin. Laatikot on tuossa sisällä, saivat heti itsenä täyteen tavaraa :D

  Heidi: Tässä oli taka-ajatuksena että teini vie syksyllä mukanaan niitä meidän "uusia" huonekaluja. Pakkohan sitä on sitten saada vanhaa tilalle :D

  Sissi: Just siitä tykkään, ei mitään näkyvissä. Vielä kun keksisi noille mustille johdoille hyvän piilon.

  Aamunkukka ja Saara: Kiitos :)

  Miia: Meillä kaikki lattiat on maalattu. Ajateltiin jatkokäsittelyn olevan siten helpointa, eli uusi maali päälle kun edellinen on kulunut. Vaan saahan se lakankin hiottua :)

  VastaaPoista
 10. Mulla on linkityskyselykierros menossa kun linkittelin suosikkiblogejani listalleni ilman lupaa kysymättä! Sopiiko sulle?

  VastaaPoista
 11. Hieno kaappi, jotain vastaavaa täytyis kehitellä, mutta onhan tässä aikaa ennenkuin tarvitaan..

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)