maanantai 15. maaliskuuta 2010

Minä ite!

Tämä meidän kuopus on aika minä ite-poikia. Varsinkin kaikki "aikuisten hommat" pitäisi saada tehdä itse. Kun äiti oli pyykkejä laittamassa, oli lapselle tullut nälkä. Oli sitten päättänyt tehdä itselleen voileivän. Minä ehdin mukaan työhän tässä kohtaa, katsomaan melkein valmista voileipää. No eihän siinä mitään, hyvä kun osaa itse.


Mutta ehkä tämä veitsen käyttö pitäisi jättää vielä äidille. Hienosti oli mennyt, ja hienosti oivallettu, että syönpäs ensin puolikkaan jos en vaikka jaksa enenpää. Ruuvimeisselit ja muut työkalut meillä täytyy nykyään olla yläkaapissa. Muuten tämä Herra Omatoiminen tekee remontitkin itse. Eikä välttämättä juuri siitä kohtaa mistä isä ja äiti oli ajatellut remontoida.
Tuvan remontti tekisi mieli aloittaa jo nyt. Kesään on kuitenkin odotettava, jotta se taretaan tehdä. Joku asia kuitenkin edistyy. Mies vei tänään työmatkallaan kahdeksan peiliovea ammattikoululle kunnostettavaksi. Jospa ne saataisiin taloon paikoilleen jo tänä vuonna!3 kommenttia:

 1. Teillä käytetään yhtä paljon margariinia kuin meilläkin :-)

  VastaaPoista
 2. Meillä kanssa minä itse mies, pesis itse pyykit, laittas ruokaa jne. Osaa kyllä lajitella jo pyykit ja valita oikean pesuaineen ja käynnistää koneen. Pitää vaan vahtia, ettei ihan itsekseen ala pesemään pyykkejä tai laittamaan meille ruokaa...

  VastaaPoista
 3. Vekarus: Juu, paksu kerros margariinia on se olennainen osa :D

  Katri: Vahtia pitää meilläkin, tänään hyvä ettei porannut iskän poralla salin lankkulattiaa. Riitti kun iskä laski koneen sekunniksi käsistään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)