lauantai 11. helmikuuta 2023

Jin ja Jang

 Viikko sitten sukumme sai karvaista täydennystä. Neljä korvaa, kahdeksan pientä käpälää ja kaksi uskomattoman pehmoista turkkia muutti tyttären kotiin. No arvatkaa vaan, olenko tehnyt tikusta asiaa jotta olen päässyt pieniä nuuhkuttelemaan.

Kuin Jin ja Jang.
Kissat ovat sisarukset, Maine coon rotua. Punainen on poika ja valkoinen tyttö. Uuteen kotiin tottuminen on sujunut hienosti ja lapsenlapset ovat näistä aivan haltioissaan.
Mennään kissoista puutarhaan. Kävin tekemässä kierroksen puutarhassa. Polveni on todella ärtynyt joten mihinkään varsinaiseen työhön en ryhtynyt, ihan vaan pieni kävelylenkki kasvihuoneelle ja pihatietä pitkin. Kasvihuoneessa oli sisällä +5 astetta lämmintä. Vesi tippui katolta ja muutenkin oli kovin keväinen tunnelma.
Parin edellisen päivän puhurit kinostivat lunta pieniksi dyyneiksi kasvihuoneen taakse. Kaikki omena- ja kirsikkapuut ovat hyvin verkotettuina, eikä niitä ole yritetty syödä. Matalasta lumipeitteestä on hyötyä. Tällaisista talvipäivistä pidän, tyyntä ja aurinko ja vain pari astetta pakkasta. No jos ihan itse saisin valita, niin nyt olisi jo kevät ja lumet poissa.


17 kommenttia:

 1. Oi mitä kissasuloisuuksia. Kyllä noita passaa rapsutella ja helliä.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat kissalapset! Eihän tuollaisista voi pitää näppejään erossa.
  Ilmassa on kevättä, aivan selvästi. Aika aikaista, mutta ainakaan meikäläistä ei haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei voi. Ihan selvästi on kevättä ilmassa, ei haittaa minuakaan.

   Poista
 3. Oih, miten ihanat kissat. Ne näyttävät niin pehmeiltä ja suloisilta, ymmärrän, että onhan niitä täytynyt käydä tapaamassa.
  Toivottavasti polvesi rauhoittuu pian, ikävä vaiva.
  Minäkin ihailin eilen kaunista kävelysäätä. Kevät tuntuu olevan lähempänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat niin pehmeitä ja suloisia! Paraikaa haudon polvea kylmällä, onneksi on rauhoittunut pahimmasta, en kävelemään päässyt. Kevät on mukavan lähellä.

   Poista
 4. Ihanat kissat!
  Kyllä minäkin kävisin usein tuollaisia söpöläisiä katsomassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvavat niin nopeasti, että siksikin kiva nähdä useasti.

   Poista
 5. Voi iiiiks noita pieniä karvakasoja! <3 <3 Onnea uusista sukulaisista!
  Ihan mahtavia kelejä oli parina päivänä. Tuntuu jo siltä, että kevät on ihan nurkan takana. No, täällä on jo lumikellon piippoja, toivottavasti pian sielläkin!
  Pikaista paranemista polvellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä söpöyden huippu. Kevät on nurkan takana. Lumikelloista näkyi täällä lehtien kärjet mutta nyt ne ovat taas lumen alla. Polvi on jo vähän parempi, kylmähoito ja särkylääke auttaa.

   Poista
 6. Voi, mitä söpöläisiä! <3 Noista tulee vielä ihanan karvaisiakin. Joskus heikkona hetkenä mietin, että maine coon olisi kiva kissarotu, jos meille joskus kissa tulisi. Toistaiseksi kuitenkin riittää Karo ja kalat.
  Toivottavasti polvesi parantuu pian! Kevätkin tulee aikanaan, teille varmaan melko aikaisin kun ei ole lunta tuon enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polvi vaivaa vielä mutta on kyllä ajoittain parempi. Lääkäriaikaa saan odotella peräti 6 viikkoa. Nuo kissat ovat varastaneet kaikkien sydämet.

   Poista
 7. Ihania kisuja minun kaveri kasvattaa myös tätä rotua .

  VastaaPoista
 8. Voi mitä ihania pieniä siellä! <3 Joista kyllä kasvaa aivan valtavia kisuja. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)