tiistai 22. joulukuuta 2015

Vielä yksi kuusi

Olen joskus ostanut kirpparilta kaksi ihan pientä kuusenjalkaa. Toinen on ollut käytössä jos lapset ovat halunneet oman kuusen, mutta toinen on pyörinyt vähän tyhjän panttina. Silti en ole raaskinut laittaa kuusenjalkaa kiertoon, on kuitenkin kunnollinen metallijalka minikoostaan huolimatta.
 Kuusireissulla omaan pihaan tarttui mukaan myös ihan pienenpieni kuusen alku, sellainen huonossa paikassa kasvava. Piskuista kuusta kokeiltiin talossa sinne sun tänne kunnes oma paikka löytyikin lasikuistin kaapin päältä. Kuusen alle pääsi lasten tekemiä tonttuja. Nyt sanoisin että lasikuistin joulu on täydellinen ja voi olla että lasikuistin minikuusesta tulee jokavuotinen perinne. Ojanpohjalla riittää poistettavia taimia.
 Pääovien havukranssit on kauniit. Mutta jestas kuinka likaiset onkaan ovien alaosat. Syyttää voi kissoja jotka joskus pyrkivät tuosta sisälle. Jää kyllä jouluksi pesemättä.

Vielä kaksi yötä jouluun!

3 kommenttia:

 1. Mukava pikku kuusi ja niin sopivalla paikalla. Aivan ihastuttavat nuo ovet ja havukranssit, tosi kaunis kuva. Hyvää joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää joulunaikaa Airisrantaankin.

   Poista
 2. Hyvää joulumieltä ja iloa ensi vuodelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)