keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Maaginen päivämäärä

Minulle 2. päivä joulukuuta on tärkeä päivä. Se on tärkeä päivä myös monelle läheiselle ihmisille. Maaginen päivä, sillä sekä minulla, että miehelläni on sisko jolle on syntynyt tyttölapsi 2. päivä joulukuuta. Miehestäni tuli tänään sen myötä eno.

Mutta ei se riitä, myös tyttäremme poika, mummin mussukka on syntynyt 2. joulukuuta.  Elämässä on ihmeellisiä yhteensattumia, eikä tässä vielä kaikki.
 Samainen syntymäpäivä on myös sedälläni. Omassa suvussani on kolmessa sukupolvessa joku jolla on syntymäpäivä 2. joulukuuta. Aika hauska sattuma.
Kuvat ovat rautalankakoristeesta jonka tein eräässä askarteluhetkessä. Kristallin kaivelin kotona kätköistäni ja lisäsin pisteeksi i:n päälle. Se täytyy todeta, että rautalankajuttujen tekeminen on kivaa, mutta lanka ei kovin hanakasti taivu sinne minne haluan. Taisivat siten koristeet jäädä tähän yhteen.

9 kommenttia:

 1. Hauska sattuma totta tosiaan. Meillä on kaksi pojista syntynyt 12.12., vuosia välissä on 8 ja kummankaan laskettu päivä tuo ei ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän neljästä lapsesta kolme on syntynyt maanantaina. Ja kaikki nämä syntyneet omia aikojaan, se ainut suunnitellusti leikattu syntyi muuna päivänä kun en jaksanut/uskaltanut olla raskaana enää seuraavaan maanantaihin saakka.

   Poista
 2. Jänniä yhteensattumia tämän päivän osalle ja vieläpä noin monta. :) Meidän lähipiirissä puolestaan mieheni ja hänen veljensä ovat molemmat syntyneet 16. helmikuuta. Ikäeroa on kuitenkin kahdeksan vuotta. Ja tänään olen myös omalle äidilleni soittanut onnittelupuhelun: hänelläkin on syntymäpäivä 2. joulukuuta. :)

  Kauniin koristeen olet askarrellut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljä on jo aika monta. Onnittelut äidillesi, hyvä syntymäpäivä :)

   Poista
 3. Mukavia yhteensattumia. Myös meillä on runsaasti samantyyppisiä merkkipäiväkeskittymiä.
  Ostin pari päivää sitten rautalankaa ajatuksella askarrella siitä helmillä koristettuja sydämiä. Saapa nähdä, milloin valmistuvat.

  VastaaPoista
 4. Todellakin maaginen päivä. Meidän suvussa taas on paljon syntynyt vuonna, joka loppuu 9. Itsekin kuulun tähän 9-sarjaan, joka alkoi vuonna 1929 syntyneestä tädistä ja loppui 2009 syntyneeseen serkun lapseen. Nyt on osa jo tästä sarjasta kuollut, mutta muiden kanssa sitä aina välillää muistellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja rautalankakoriste on kaunis. Tykkään niistä, mutta tosiaan, ei ole mitään ihan helppoja tehdä.

   Poista
 5. Ihan samana päivänä 2.12. on syntynyt myös ensimmäinen lapsenlapsemme. Hän vietti juuri 5-vuotissynttäreitä.

  VastaaPoista
 6. Meillä toiseksi nuorin poika täytti nyt 2.12 10v

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)