lauantai 5. syyskuuta 2015

Hei hulinaa

Reviiri laajenee koko ajan melkein kuusiviikkoisilla pennuilla. Aiemmin viikolla otettiin haltuun kodinhoitohuone ja tänään on valloitettu keittiötä. Rohkein pentu Bertta kävi jopa nuuskimassa Kaapo-koiraa salin ovella. Haisi ilmeisesti pahalle, sillä koiralle oli nuuhkaisun jälkeen pörhistettävä selkää ja häntää.
 Terävät kuvat voi unohtaa näiden ikiliikkujien kanssa. Punaisella Pepillä on mailman suurimmat tassut. Veikkaan että hepusta tulee suurikokoinen kissa.
 Bertta tietää olevansa suloinen prinsessa. En tiedä onko meidän yhdelläkään pennulla ollut niin pehmeää ja silkkistä turkkia kuin Bertalla. Sen pieni kissa on perinyt isoemoltaan Iinekseltä.
 Batman on pentueen viilipytty, seuraaja ja tarkkailija. Ja se pennuista joka kehrää eniten. Yritin ottaa pennuista potrettikuvaa lampaantaljan päällä mutta ei siitä tullut mitään, Batman oli ainut joka oli edes hetken paikoillaan. Yritetään myöhemmin uudelleen.
Unikin näille sisaruksille onneksi maistuu, ei joka hetki riekuta ja ja jahdata ihmisten villasukkaan verhottuja varpaita. Eipä me ihmiset muistettukaan miten herkullisia sellaiset varpaat on.

23 kommenttia:

 1. Niin suloisia, en käsitä miten pystyt ikinä tuommoisia ihanuuksia antamaan uuteen kotiin ;-) Vaikka voin uskoa, että osaavat olla melkoisia riiviöitäkin välillä. Kiitos taas ihanista kuvista.

  Miten Kaapo muuten suhtautuu kissoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentuihin pitää asennoitus kuin lapsiin, ne ovat vain lainassa :) vaan silti on joka kerta haikeaa kun pennut lähtevät, ei sille voi mitään.
   Kaapo on uteliaan kiinnostunut, mutta varovainen. Alma pitää huolen että Kaapo pysyy toisessa osaa taloa kuin pennut.

   Poista
 2. awwww! Ovatpa suloisia pikkukisuja :) Kovin nopeasti kasvavat ja kehittyvät kaikessa. Meilläkin tuntuu kuin Pippa kasvaisi joka päivä ja tietysti kasvaakin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvavat ihan mielttömän nopeasta. Kun jotenkin saisi säilöttyä mieleen edes osan pentuajasta.

   Poista
 3. Ihania myllertäjiä. Kissanpennut kyllä valloittavat sydämet. Kumma miten koiran kammo on sisäänrakennettu kissaan. Joskus vein koiran karvatupon silmättömän kissanpennun kuonon eteen ja se sylki ja sähisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirakammon täytyy olla sisäänrakennettua. Ja se on muuten ihan uskomatonta miten kuuro ja sokea pentu osaa jo sähistä ja sylkeä, mitään muita taitoja kun ei vielä ole.

   Poista
 4. Voi että, on ne vaan nii-in ihania! Kissanpentuja vain ei voi vastustaa; ne on sellaisia stressin kesyttäjiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, stressin kesyttäjiä. Jos joku asia harmittaa, ei tarvitse mennä kuin kissan viereen niin jo helpottaa.

   Poista
 5. Voi ei noita suloisuuksia. Bertta on vallan ihana, mutta komeita ovat myös Batman ja Peppi. Kilpikonnat vetoavat minuun suuresti, mutta myös punaiset kollipojat, kuten aivan erityisesti tuollainen rauhallinen kehräävä mustavalkoinen mietiskelijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kilpikonnat on ihania, ja mustavalkoiset, etenkin Batman on jotenkin vedonnut minuun <3
   Ja punaiset, ne on aina yhtä suloisia.

   Poista
 6. Suloiset kisulit!!
  Herttaista seurata niiden temmellystä!
  Lempeitä syystuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentujen kanssa vietetty aika on ihanaa, eikä siitä saa koskana tarpeeksi. Lempeitä syystuulia kaivataan, ja lämpöisiä.

   Poista
 7. Voi että mä en kestä!!!!!!!! Täällä huudettiin yhteen ääneen ekan kuvan kohdalla, että onpa suuret tassut. Ja pohdittiin samalla, että tuleeko herrasta samanlainen suursyömäri, kuten oli edellinenkin suuri punainen kolli :)

  Pikkukissasta kuvan ottaminen on haastavaa. Paitsi silloin kun se nukkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepillä on oikeasti suuret tassu ja kookkaat takajalat, taitaa olla säkäkorkeus näistä pennuista korkein. Se kertoisi että suursyömärin vikaa on :D

   Poista
 8. Voi että sentään, nä kuvat ei yhtään auta mun kissakuumetta :D Naapurissa on muutaman päivän majaillut eksynyt pikkukissa jota kävin silittelemässä.. Aikamoista vipinää teillä tiedossa siellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vipinää alkaa olla, kun riehu sattuu päälle niin täällä ihmiset saa jo varoa jalkojaan, 12 jalkaa ravaa kovaa :)

   Poista
 9. No voiha luttunen. <3 En kestä! :D Tuo Batman on valloittava.. Onko kaikilla jo uusi koti tiedossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Batman on lutunen <3 Kaikilla on jo uusi koti :)

   Poista
 10. Meilläkin ihaillaan lasten ja minun toimesta Batmania. On sinulla riittänyt hommia siellä, varmaan haikeaa mutta ihanaa kun lähtevät uusiin koteihin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)