torstai 15. tammikuuta 2015

Navetan kaappi, osa 1.

Muistatteko vielä kaapin jonka päätin pelastaa navetan seinältä? Tällä viikolla toin kaapin kotiin entisöintikurssilta, se on viimeinkin valmis pientä hyllynmaalausta lukuunottamatta. Maalauskin olisi jo valmis ellen olisi erheellisesti luullut maalin olevan kurssilla kotinurkkien sijasta.

Joten tässä teille ennen-kuvat, ja seuraavassa postauksessa jälkeen-kuvat. Kaappi 19 siinä koruttomassa tilassa missä se irti lähti navetan hirsiseinästä.
 Vihertävän harmaa pintamaali lähti melkein puhaltamalla pois. Sen alla oleva punainen oli vähän tiukemmassa. Punaisen alla oleva ruskeanpunainen on alkuperäinen väri. Sen jätin poistamatta.
 Kaapin takaseinä on joskus hävinnyt, toinen hyllykin on vaihtunut vanhoihin haiseviin lautoihin. Sisäpuoli on maalattu erittäin elegantisti laimean oranssilla maalilla. Joskus lukon omanneesta kaapista kertoo maalaamaton kohta lukon paikalla. Ketä lie asia kiusannut kun lukko on väkisin väännetty irti.
Tässä ne kaapin oikeat värisävyt jotka kaikki rapsuteltiin pois. Puuttuvaa ylälistaa en tehnyt, sillä jos kaappi laitetaan sille kaavailtuun paikkaan, on tuo kulma miltei seinässä kiinni eikä näy kenellekään.

Huomenna lisää aiheesta miten kaappihirviöstä saadaan kaunotar.

6 kommenttia:

 1. Koruton, mutta kaunis. Mukava seurata kaapin ehostuksen edistymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on kyllä melkoisen koruton, ehkä tehty nopeasti tarpeeseen :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin minäkin! Olen nyt kolmatta päivää pyytänyt kaapin seinään kinnittämistä. Mitään ei ole tapahtunut :D

   Poista
 3. Kaunis kaappi! Tuohon alempaan postaukseen liittyen, että kyllä olette onnellisia, kun on puulämmitys lisäksi, meillä meni viime vuonna sähköä yli 35 000 kWh... :( Meillä ei ole kuin puuhella keittiössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uunit on onni, vaikka toki aiheuttavat myös työtä. Enimmillään meillä on mennyt sähköä yli tuplaten nykyiseen. Lattioiden uudelleen eristäminen on siten kannattanut, ja tuulitiiveyden parantaminen.

   Poista

Kiitos kommenteista :)