keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ompelutuoli ja -nurkka

Voi mikä ilo on tuoda valmiita töitä entisöintikurssilta kotiin. Ompelutuolia onkin kaivattu, on taas ompeluinnostus päällä. Seuraavaksi saa mummin mussukka tilkkupeiton. Mutta siihen tuoliin. Sen maaliin saattamista ei nyt ihan ehkä voi entisöinniksi sanoa, sillä tuoli oli alunperin petsattu ja lakattu. Pohja oli jo sen verran huono, että oli viisainta vetää vain uutta maalia päälle. Nyt on siisti.
Tässä tuoli ennen lopullista maalinpoistoa ja maalausta.
Kerrankin kehtaan ottaa kuvan ompelunurkastani joka on tällä hetkellä melkein siisti. Iso pino vaatteita on silitettävien pino, muut kasat on kaikenlaista epämääräistä jotka pitäisi käydä läpi. Ja onpa työtasoni kissanruuankin säilytyspaikka. Valkoiset kaapit ovat tuvasta, olivat siellä keittiönkaappeina kun ostimme Arvilan. Uusien vetimien myötä kelpuutin käyttökelpoiset kalusteet kodinhoitohuoneeseen. Säästi rahaa ja luontoa.
Seuraavaksi on kai tehtävä retki Ikeaan vaikka olenkin kaiken uuden ostolakossa. Uusittu tuoli tarvitsee paksun istumatyynyn, ja Ikeassa taitaa olla sellainen jonka haluan. 


6 kommenttia:

 1. Hieno tuoli tuli, nyt kelpaa istua ja ommella. Vaikka tuossa kuvassa näyttää myös ihan kivalta, kuluneelta ;)

  VastaaPoista
 2. Mistä olet muuten ostanut noiden vahojen ovien uudet vetimet? Olen ostanut muutaman samanlaisen kierrätyskeskuksesta. Olisi mukavaa ostaa niitä lisää ja piristää vanhoja ovia.

  T. Annika, vanha mutta hiljaisena pysynyt blogin lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoita varmaan noita kalusteovia? Nuo mustat vetimet on Ikeasta, samaa mallia ei taida olla enää myynnissä. Harmi, sillä on kiva vedin.

   Poista

Kiitos kommenteista :)