lauantai 5. huhtikuuta 2014

Arvonnan voittajat

Avaimenperät, punainen koira ja mustavalkoinen otus on arvottu. Punainen koiruus menee nimimerkille Siili ja mustavalkoinen otus Toivolan Kaisalle. Laittakaa yhteystietonne sivupalkin sähköpostiini niin laitan avaimenperät postiin.

Iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja erityinen kiitos kauniista kommenteistanne. Olin niistä todella otettu.

Aamupäivällä ehdin poiketa parilla lähikaupungin kirpparilla. Suurin löytö oli matto eteiseen. On vain niin painava rotjake, että odottelee vielä autossa mattoaittaan siirtämistä. Paikoilleen eteiseen laitan vasta kesällä kun talvimatto lähtee pesuun. Toinen löytö taitaa olla lähinnä tiimarikrääsää, mutta arvasin pienen peilin tumman vihreän sävyn käyvän kuin nakutettu isännänhuoneen tulevaan tapettiin.
 Vanhat leivosmuotit olivat kerrankin niin edulliset että raaskin ostaa, vain 0,50€ kappale.
Isännänhuoneessa ei niinkään ole tarvetta peilille, mutta valokuvakehykselle olisi. Onnekseni peili kehyksineen on äkkiä tuunattu valokuvaa varten, peili kun on vain pienillä klipseillä kiinni.  Eikä tuo nyt niin kamalan muoviselta näytä tulevaa tapettia vasten vaikka muovia onkin. 

Pihalla olisi täydellinen sää tehdä puutarhatöitä, mutta puuskittainen tuuli on niin kova että taidan jättää väliin ja lukea mieluummin yhden kirjan.
Mukavaa lauantaita!


7 kommenttia:

 1. No hyvin natsaa peili seinään. On muuten mahtavan upea tapetti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on ihana, ja oikeasti vanhaa.

   Poista
 2. Missäs kirppareilla olet löytöjä tehnyt? Ite tässä suunnittelen kesälomaa, vinkkejä vaan kehiin kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo löydät oli Lanttilasta ja kierrätyskeskus Patinasta. Lahdessa on hyviä myös Cetor ja Launeella on useampikin kirppis siinä cittarin takana. Kaikki kun kiertää niin saa koko päivän menemään.

   Poista
 3. Ihana tapetti on tuonkin värisenä :) Kehys passaa hyvin väreihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pitäisi päättää ottaisiko tuon vihreän vai sen teidän punaisen, niin en osaisi päättää, molemmat on kauniita.

   Poista
 4. Kiitos, hauska hauva saapui perille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)