sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Taasko sulla on uus paita?

Juu ei ole, tämä on tunika ja se kyllä on uusi ja syntymäpäivälahja minulle itseltäni. Rakas mieheni ei ihan aina ole kartalla vaateostoksistani, mutta tunnistipa sentään uuden vaatteen. Edellisen kerran olen ostanut uuden paidan loppukesästä joka oli kolmen euron trikooriepu henkkamaukasta, sitä edellinen on ostettu kesäkuussa. Joten hiukan sain selitellä miehelleni, että taas ei ole kovin usein.

Oikeesti tuo ei puutu mitenkään vaateostoksiini, olipa vain hänen tapansa huomata, että rouvalla on uusi vaate. Ja niinhän sitä on, ihanainen Creamin tunika johon rakastuin ensi silmäyksellä. Onneksi oli vielä jäljellä minun kokoa ja malli oli riittävän hyvä päälle jotta sen ostin. Tunikan alla on tummanharmaa Creamin alusmekko jota vasten korostuu tunikan pitsit.
 En tykkää yhtään ottaa näitä kuvia kodinhoitohuoneessa jossa kuvien taustavaihtoehtoinen on joko pesukoneet tai pönttö, mutta muuta paikkaa ei oikein ole. Vanhempien valtakunnassa on kokovartalopeili, mutta huone on niin pimeä ettei siellä voi kuvata tähän aikaan vuodesta. Pitäisiköhän hommata jotkut kuvausvalot jotta pääsisi kodinkoneista eroon?
Vaatekaapin sisällön mentyä täysin uusiksi laihtumisen myötä, alan olla nyt siinä pisteessä että vaatetta alkaa olla vähän joka tilanteeseen sopivaa. Edelleenkään sitä ei ole mitenkään runsaasti, joten ostokset silloin tällöin jatkukoot.

14 kommenttia:

 1. Ihana tunika! Tuollaisesta tykkäisin itsekin. Juhlava ja toisaalta arkeenkin sopiva, monikäyttöinen vaate.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ajattelin, ett'ä käy juhliinkin arjen lisäksi.

   Poista
 2. Todella kaunis tunika! Onnea synttärien sekä laihtumisen johdosta, hyvältä näytät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvat olivat nopea räpsäisy ennen lähtöä miehen vanhemmille syömään.

   Poista
 3. Tuo on tuo ihana tunika! Testailin sitä taannoin itselleni tumman sinisenä, mutta ei ollut sopivaa kokoa jäljellä, joten en sitä saanut. Sopii sinulle tosi hyvin, tosi kaunis yhtälö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin on todella kaunis vaate. Taitaa tulla uusi lemppari :)

   Poista
 4. mun pitäs opetella käyttämään tunikoita,niitä ku voi pitää tilanteessa ku tilanteessa..Eikö oo mahtava tunne,ku huomaa,ett vaatteet alkaa olla iso-kokoisia ja tarttis hieman pienempiä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunikat on ihan kivoja, talvella lämmittävätkin paremmin kuin lyhyt paita. On se mukava ostella pienempiä, ja nyt kun on uusinut kaikki vatteet, ei kyllä enää ole varaa laittaa uusiksi, joten tässä koossa on pysyttävä.

   Poista
 5. Kaunis tunika ja vielä kauniimpi rouva :)

  VastaaPoista
 6. Oho, juuri päällepantavaa etsiessäni vaatekaapista, löysin samaisen tunikan hautautuneena villatakin alle. Värinä tosin tummanharmaa. Tajusin, että täällähän olin sellaisen nähnyt ;) Piktot on kohta kopsattu! Töissä kopiokone reistaili!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuolla putiikissa ei ollut tummanharmaata, sen olisin valinnut kuitenkin :D Tuollainen epämääräinen roosakin on kyllä kiva.
   Ja kiitos pictoista jo etukäteen!

   Poista

Kiitos kommenteista :)