tiistai 5. helmikuuta 2013

Siin ne ny on!

Molemmat tällä kertaa entisöinnin alla olevat ikkunapokat ovat laseissa ja kitissä. Voi että olen onnellinen!
 Tämä vasemmanpuoleinen poka on sellainen, jonka työnjälkeen olen erityisen tyytyväinen. Täydellinen se ei ole, mutta läheltä hipoo. Kittaukset on siistit ja tasaiset.
 Vielä on edessä pokien maalaus muutaman kuivumisviikon jälkeen. Maali on Uulan pellavaöljymaali, sävynä sama kaste joka on talon ulkoseinässäkin.
Ja koska nämä pokat ovat näin pitkällä, sain ajatuksen uudesta välityöstä. Mies saa viikonloppuna irroittaa seuraavat kaksi pokaa, ja minä otan ne mukaan entisöintiin. Todennäköisesti ehdin poistaa niistä ainakin lasit vielä tämän kevään aikana. Jos en innostu jatkamaan projektia kesällä, voin ottaa pokat syksyllä taas entisöintiin mukaan. Jospa seuraavat kuusi pokaa ehtisi tehdä jopa kahdessa vuodessa kolmen sijaan!

10 kommenttia:

 1. Aplodit täältä;) Kyllä sinä saat ne kahdessa vuodessa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti onnistuu kahdessa vuodessa! Sopisi oikein hyvin niin päin :)

   Poista
 2. Tuo vaatii varmasti kärsivällisyyttä ! Mutta noin kauniit pokat kannattaa kyllä ehottomasti entisöidäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se vähän vaatii pitkää pinnaa, ja vakaata kättä. Ikkunat on todella kauniit, ehdottomasti kunnostamisen arvoiset.

   Poista
 3. Näyttääpä ne hienoilta!! En olisi edes epäillyt, jos olisit sanonut ammattilaisen ne tehneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei ne nyt kyllä ihan ammattilaisen tekemät oli, mutta kyllä opeltakin tuli kehut :))

   Poista
 4. Hei, käytkö blogissani noutamassa tunnustuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritin käydä, mutta chrome heitti mut heti pois ja väitti ettei sivut ole turvalliset??

   Poista
 5. Kyllä on todella hienoa ja siistiä jälkeä! Mulla tuottaa aina ongelmia ne lasitusnaulat. Niidne kohdalla on sit kitissä semmonen pieni töyssy. En noissa sun kuvissa nähnyt ensimmäistäkään töyssyä!

  Ja kuule, usko tai älä mutta mun silmin katsottnuna sulla alkaa jo loppu häämöttää tässä kuistiprojektissa. Siis kun vertaan sitä omaani: eka poka menossa, siinä vasta 5 ruutua 21:stä on kiinni, ja seitsemän pokaa vielä odottaa...

  tv Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustan, jää mullakin ne naulakohdat joskus töyssyille. Etenkin jos lasi on kovin kaukana siitä kittiuran reunasta, eli vähän väljä. Ja arvaa onko sitä väljyyttä noissa vanhoissa laseissa! Ei ne onnksi sitten valmiissa ikkunoissa näy, etenkään kun ovat paikoillaan niin ei niitä pokia kukaan tutki riittävän läheltä :))

   Poista

Kiitos kommenteista :)