torstai 19. heinäkuuta 2012

Viikon vauvat

Iineksen pennut kasvavat vauhdilla. Jokainen karvapalleroista on tuplannut painonsa viikon ikään mennessä kuten kuuluukin. Kotilaatikko, pesä, löytyy tällä hetkellä leikkihuoneen kerrossängyn alta. Iineksen piipahtaessa syömään, löytyy pesästä suloinen päiväuniaan nukkuva pentukasa.
 Yritin ottaa pennuista kuvia samalla kun silitin ja hoivasin niitä, mutta eipä se oikein onnistu. Vääntelevät ja kääntelevät kädessä minkä kerkeävät.


Pentueen suurin pallero on ensimmäisenä syntynyt mustavalkoinen ahmatti. Tämä pentu muistaa olla ruoka-aikaan kotona. Jos ei omaa nisää ala heti löytyä, ilmoittaa pentu siitä hyvin äänekkällä naukaisulla. Suurin taitaa olla myös kovaäänisin. Ilmiselvä tuleva porukan pomo.

Semmoista täältä tänään, pentuhoivailun lisäksi sain kerättyä 10 litraa mustikkaa.
Kaivattua omaa aikaa hiljaisessa metsässä, korvat ja mieli nauttii.

7 kommenttia:

 1. Oiiii... :))

  Minäkin ehdin hieman mustikkaan, mutta kerkesin saada vain muutaman litran ennen kuin mukula heräsi :)

  Mutta sai jo pakkaseen hieman ja vielä jäi poimittavaa metsään..

  VastaaPoista
 2. Jännä verrata, teidän punainen poika on kasvoiltaan selvästi eri näköinen kuin meidän. Teidän pennulla on mm. silmät kauempana toisistaan kuin meidän. Näin pienenä jo näkyy, että ovat yksilöitä ja oman näköisiään.

  VastaaPoista
 3. Ruusa: Muistan että vauva-aikana oli hieman hankalaa päästä kunnolla metsään :D

  Paula: Pennut on kaikki naamastaan ihan isänsä näköisiä, leveitä :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, leveänaamaisia kisukoita ♥ Onko kaikki jo varattu (eipä silti, kaksi kissaa on ihan sopiva määrä kun reissaan niiden kanssa edestakaisin kaupunkiin ja saareen)...?
  Vaaleanpunaiset nenut ja varpaat ovat vastustamattomia!

  VastaaPoista
 5. Saila: Kaikki on vielä vapaina. Alan etsiä niille koteja kunhan vähän kasvavat ja näen paremmin millaisia persoonia ovat. 12 viikkoisina vasta luovutan eteenpäin.

  VastaaPoista
 6. On ne vaan niin peeniä, tulotia ja ehania <3 Ihan tulee vauvakuume vaikka meidän kuopus on vasta 4kk.. juuri siinä riiviö-iässä.. muttei siltikään koskaan pysty suuttumaan - mokomat sydäntenvaltaajat <3

  VastaaPoista
 7. Ihania kissanpenjuja.. Suunnittelin, että voisin ottaa kissan mutta meidän pihapiirissä liikuskelee musta leikkaamaton kollikissa, joten pelkään että mitä tapahtuisi jos ottaisin kissan tähän tontille...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)