tiistai 24. elokuuta 2010

Punaista

Olenkin tainnut jo mainita ettei punainen väri ole ihan lemppareitani. Vaatekaapista sitä löytyy parin vaatteen verran, kotoa ihan vähän. Sekin oikeastaan sattuman kautta. Jos erästä mökkirantaa ei olisi ostettu lähisukuun, olisi tuo hyllynä toimiva kasvipuristin jäänyt saapumatta meille. Jos mummo ei olisi kuollut, ei hyllyn päällä olisi punaista emalia.

Uusin punainen on kannu. Se ei olisi tullut meille ilman tyttären poikaystävän äitiä. Tiesi kuulemma heti kannun paikan kun meillä kävi. Hyvin se sopii uuden perheensä joukkoon.


Keskimmäinen muki ei olisi koskaan tullut meille jos vanhin poika ei olisi lähtenyt mökille pari viikkoa sitten. En olisi koskaan sattunut sille pikkutielle jonka verrella oli autotallikirppis. Muki ihan huusi siellä tallissa, osta minut, olen se keskimmäinen! Niin täydellinen paikallaan.


Nyt luulen perheen olevan kasassa. Sattumatkin jo riittävät.

11 kommenttia:

 1. Kyllähän tuo perhe melkoisen täydelliseltä näyttää =)

  VastaaPoista
 2. Ja jos alat näkemään liikaa punaista näiden kanssa, voin antaa osoitteen, mihin ne saa lähettää! Toivoo eräs, jonka mielestä punaista ei vain koskaan voi olla liikaa!

  VastaaPoista
 3. Meillä on Chilli-sarjan kodinkoneita, joten meille tulee väkisin punaista keittiöön..En tiedä tykkäänkö,mutta toistaiseksi saavat tulla,koska ovat niin uudet..

  Mutta punainen emali on jotenkin ihanan näköistä! Ja hei;kohta on joulukin... ;D

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihania! Saman tyylisiä yritän metsästää neitini huoneeseen. Tosin hinta pitää olla sopiva ajattelen sitä, että ne menevät leikkiastioiksi ja niitä tarvitaan jonkun verran. Tällaista punaista on erittäin vaikea löytää lastenhuoneen sisustukseen, aina vain vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
 5. Minttu, Vekarus ja Vauhtivekaroiden äiti: Kiitos :) joukko on nyt kyllä kasassa tai ei muuten enää mahdu hyllylleen.

  Tarleena: Pidetään mielessä :)

  Ruusa: No joulu on kohta, siksi tuo yksi nurkka on vielä vapaana tonttua varten :D

  Löytöretkeilijä: Halvat on kyllä turhan tiukassa. Tuo keskimmäinne maksoi 3e ja sekin oli mielestäni hiukan liikaa. Vaan kun se huusi päästä meille :)

  VastaaPoista
 6. Nää on niin ihania:)
  Mä olen kerännyt tytölle leikkimökkiin emalimukeja,2-3 euroa on maksimi mitä suostun maksamaan,senkin vähän kunnon mukaan...
  Tuollainen perhe olisi kyllä onni omistaa!

  VastaaPoista
 7. Kaunis joukko! Ihanaa punaista :)

  VastaaPoista
 8. Ihania mukeja, tulee lapsuus ja marjamatkat äidin kanssa mieleen.

  Voiko tummaa punaista olla koskaan liikaa! Itse maalasin olkkarin seinät syksynpunaisiksi, toisessa alakerran huoneessa takkaseinä sekin tummanpunainen ja makkarissa parilla seinällä kasvaa punaisia ruusuja. Kateellisena aina katselen sellaisten ihmisten koteja, joissa pysytään hillityssä valkoisessa ja harmaassa - ovat niin kauniita. Mutta itse tarvitsen sitä punaista sinne tänne piristeeksi.
  T. Iiris

  VastaaPoista
 9. Siinäpä mahtava perhe. Minä olen aina ollut punaisen ystävä, sininen on uusi tuttavuus, hiipii pikku sisälle taloon, vaatteisiin ja ompeluksiin. Mutta on varmasti se ohimenevä ilmiö, punainen on ja pysyy :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)