tiistai 31. elokuuta 2010

Tänään tiistaina

Kiitos kommenteistanne tuohon edelliseen postaukseen. Kipu on tällä kertaa taas ohi ja korva "normaali". Enää ei tunnu päässä siltä kuin joku kaataisi jatkuvana norona suolavettä avohaavaan.
Niinpä palataan tähän päivään. Savon syvämmestä blogin Minttu heitti hauskan haasteen. Räpsi kodistasi ihan tavallisia arkikuvia siivoamatta mitään tai rajailematta kuvia. Minä tartuin heti haasteeseen ja napsin muutaman kuvasen. Reitti on salista kodinhoitohuoneeseen. Tervetuloa mukaan!

Salissa napsahtaa ensimmäisenä kuvaan tyhjä maitotölkki. Ei oikein tunnu löytävän paikkansa. Taisi olla vartti sitten ruokapöydällä. Ehkä jo huomenna pönttöuunissa.


Sitten saavutaan eteiseen, vai onko tämä sittenkin se hellahuone? Ihan kätsyä kun hella on ulko-oven ja naulakon välissä. Varokaa lapset ettei takkinne pala! Kengät pitkin lattiaa on jo ihan vakiotavaraa.

Hellahuoneesta astumme vanhempien valtakuntaan ja uuups. Sänky petaamatta. Siis meillähän pedataan sänky joka päivä. Kyllä pedataan.

Valtakunta on muuttunut myös kirppariareenaksi. Juu, ja kuvassa näkyvä pöly on sitä ihan aitoa, ei mitään blogissa olevaa kultasadekimallusta. Meillä on tuvan lattian villojen laiton jälkeen tälläinen kiva harmaa pöly ihan joka paikassa. No oikein kiva.

Valtakunnan jätettyämme saavumme isännän huoneeseen. Isäntä reppana saa käyttää työpöytänsä yhtä kulmaa. Kaikki muu on täynnä tuvasta pois siirrettyä tavaraa. Laatikoissa ja ilman laatikkoa. Lisäksi levällään on yksi kirjahylly kirjoineen. Kuopuksen toimistokin näyttää levähtäneen lattialle.

Isännän huoneesta voi kurkistaa pienten poikien huoneeseen. Sehän näyttää harvinaisen siistiltä! Mitä nyt ne sängyt petaamatta.

Poikien huoneen ovelta otetaan seuraavaksi kaksi askelta vasemmalle ja horjahdetaan sisään kodinhoitohuoneeseen. Ihmeen siistiä sielläkin. Yleensä lattialla on ainakin se imuri.

No jos ihan tarkkoja ollaan, on lavuaarissa päivälliselle kuorittujen perunoiden kuoret. Täytyy antaa huomautus kokille moisesta virheestä. Eihän meillä yleensä koskaan!

Ja sitten vielä niitä tunnustuksia. Yksi kuva, mutta kolmesta blogista se minulle tupsahti. Antajina blogi Hyvä mieli, Katri Kaisastiinan garderobista ja Minnariitta blogista Unelmia vuosien takaa. Kiitos! Olisin linkittänyt blogit, mutta blogger ei tarjoile minulle enää linkitysnappulaa.

Tällä kertaa en jaa tunnustuksia eteenpäin, enkä tee seitsemää paljastusta. Olkoot nuo kuvat niiden tilalle. Mukavaa tiistai-iltaa kaikille! Ensi tiistaina minä aloitan taas entisöntikurssin, jippii!

17 kommenttia:

 1. Ihana postaus niin aitoa elämää:)Meillä on yleensä pedit petaamatta arkisin ja muutenkin huusholli niin ja näin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva ettei muillakaan ole tavarat justiin tip top =) =)

  VastaaPoista
 3. Hee, tää oli kiva! Kehtaiskohan tätä tehdä täällä meillä...täytyy harkita!

  VastaaPoista
 4. Ihana nähdäettämuillakin elämäon sellasita kuin meillä!

  VastaaPoista
 5. Hyvä postaus, aitoa elämää eikä mitenkään kaunistelematta totuutta. :)

  Kiitos kukkarosta! Päivän piristys!

  Elviira

  VastaaPoista
 6. Paras blogipostaus, jonka olen nähnyt...

  mari

  VastaaPoista
 7. :D jotenkin pisti naurattamaan :D
  Aika tuttua. Mukavan hauska postaus, näitä lissää!!

  VastaaPoista
 8. Tätä haastetta mää koitan heti tänään toteuttaa, tosin sää sait tän niin hauskasti tehtyä, että luultavasti jää mulla vaan kuviksi bittiavaruuteen.

  VastaaPoista
 9. Sain ton tunnustuksen myös ja ajattelin jo aiemmin että koska olen niin huono keksimään mitään paljastuksia ittestä, voisin napsia kuvia meiltä. Olit tehnyt melko samoin joten jatkoa seuraa...

  VastaaPoista
 10. Niinhän se on, että blogiin laittaa niitä siivottuja kuvia, kiva piristys tämmöinen ja hauskasti vielä kirjoitettu. Mäkin aloitan nyt syyskuun lopussa ihka ekaa kertaa entisöintikurssilla... ja valitsin toiseksi kurssiksi vielä kuvataidekurssin, josko sitä kautta tutustuisin paremmin kuin kotona lymyämällä:).

  VastaaPoista
 11. Ihana postaus tavallisesta arjesta. :) Että ei sitä muillakaan aina ole tiptop. Hyvä niin :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 12. Kaikki vaan rohkeasti mukaan haasteeseen. Kerrankin saa kuvailla ilman etukäteivalmisteluja :D

  Kirsi: Mukavia kurssi-iltoja. Mun on pakko tyytyä vain entisöintiin, vaikka monta muutakin kiinnostaisi...

  VastaaPoista
 13. Ihana postaus! Niin tavalliselle vaikuttaa :) Blogiin tulee laitettua "pieniä palasia" siisteistä kohdista... Ja hei, minä harvoin muistan pedata sängyn... *punottaa*

  VastaaPoista
 14. Mä en ole saanut aikaiseksi laittaa postia kuoreen :) Eli minä täällä laiskailen, heh
  Tulee pikapuoliin kuitenkin!!

  VastaaPoista
 15. Nanna: Ok :) Meillä vaan tosiaan tuppaa postit menemään ihan minne sattuu. On jäänyt jopa kokonaan kadoksiin.

  VastaaPoista
 16. Voi mitä kuvia! :) Elämänmakuista niin kuin pitääkin. Voimia sinne ja kivuttomia hetkiä!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)