maanantai 9. elokuuta 2010

Iskä osaa

Tuparemontin jumittaessa on iskällä ollut aikaa touhuilla lasten kanssa. Viikonloppuna syntyi iltapuhteina avaruusalus jätepuusta ja vanhasta kärrystä.


Iskä toimi vastaavana mestarina ja lapset hoiti rakentamisen lähestulkoon itse. Hieno siitä tulikin, ja liikkuu eteenpäin kunhan joku jaksaa vetää. Kärrystä tosin meni renkaat hetken ajeluiden jälkeen. Se ei kyllä mielikuvitusta haitannut, vaan aluksella lennettiin kaukaisempiinkin galakseihin saakka.

Tuparemppaan on luvassa jatkoa, jos imuauto tulee huomenna sovitusti paikalle. Hiekat ja savet pois lattiasta, ja sitten päästään rakentamaan uutta lattiaa. Mies kierteli perjantaina rautakaupoissa ja puutavaraliikkeissä etsimässä helmiponttipanelia. Ensin mainituista lähestulkoon naurettiin ulos, eihän nyt kukaan kuulemma sellaista taloonsa halua. Kukaan nyt ei ainakaan kattojaan paneloi. Aha, no me haluamme ja paneloimme ainakin seiniä. Puukeskus pelasti homman ja sinne pitäisi ehtiä yhdessä sopivaa seinäpanelia valkkaamaan. Jotta pääsisi maalaamaan niitä paneleita joita kukaan ei enää halua. Pitäkää rautakaupat laminaattinne ja muoviset seinälevynne.

12 kommenttia:

 1. Vau, kyllä iskät on taitavia ja lapset. Hieno avaruusalus, kyllä sillä kelpaa lennellä vaikka kuuhun:)

  VastaaPoista
 2. Wau mikä alus! :D Kyllä tuolla kelpaa lennellä :)

  Tsemiä remppaan teillekin!

  VastaaPoista
 3. Ihan huippu alus. Kyllä tuolla passaa lennellä jo vähän kauempiakin galakseja tutkimaan =)

  VastaaPoista
 4. vaude, täällä kelpais heti tuollainen alus kahdelle pojalle!

  VastaaPoista
 5. Wau miten hieno, mahtis iskä teidän lapsilla! :)

  VastaaPoista
 6. Loistava menopeli! Idearikkaat vanhemmat ovat parasta :)

  VastaaPoista
 7. Meidän iskä on paras iskä :D
  On kyllä mahtava puoliso myös siinä, että jaksaa aina touhuilla lasten kanssa ja keksiä pojille aluksia ja muita härveleitä.

  VastaaPoista
 8. Upea alus, kyllä tuolla kelpaa vaikka kuussa käydä:)

  Mä luotan Puukeskukseen jos vähänkin erikoisempaa puutavaraa pitää löytää.

  VastaaPoista
 9. No kyllä tosiaan näkyy osaavan, mahtava alus! :)

  VastaaPoista
 10. Meillä päin olis kyllä saanu helmiponttipaneelia jopa rautakaupasta... mutta oli aiva tajuttoman kallista ja tuli paaljon halvemmaksi sahuuttaa sitä pienellä sahalla tarvittava määrä. Rautia 20e/m2 vs. saha 8e/m2... puukeskuksen hinnoista en tiedä, mutta äläkää ny liikaa maksako:).

  VastaaPoista
 11. Kirsi: Juuri siksi mies kierteli, jotta selviäisi mistä panelia saisi edullisemmin. Rautia taitaa ihan tunnetusti olla kallis, sellaista tosin ei täältä enää edes löydy. Luulen Puukeskuksen olevan lompakollekin hyvä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)