maanantai 5. huhtikuuta 2010

Tulevalle

Pääsiäisen pyhät alkaa olla takanapäin. Karitsa onnistui erinomaisesti, samoin valkosipuliperunat. Mämmi on syöty. Kirjapino on pienentynyt vain parin kirjan verran, mutta langat on käytetty.

Sukuun on syntymässä loppukesästä uusi vauva. Ja kun minullahan ei muuta puuhaa ole, päätin neuloa vauvalle jotain ihan pientä. Ihan pientä näistä tulikin. Tulitikkuaski on mukana antamassa mittakaavaa. Vaikea oli tehdä ilman ohjetta ja muistella kuinka pieni se vastasyntynyt oikein onkaan. Kun halusin, että vauvalla on heti sopivaa sukkaa ja lapasta. Isompia ehtii tehdä myöhemminkin.
Sukissa tuntui ettei sorminäppäryyteni ihan riitä. Ohuet bambupuikot olivat kyllä monta kertaa vaarassa katketa. Nyt ne ovat kivasti taipuneet kaarelle. Kyllähän näitä tekisi, joten lisää vauvoja! Siis muille kuin meille.
Arjen alettua raporttia katastrofialueelta.
p.s. Olisiko kellään vinkata hyvästä neuleohjeesta vauvan villapukuun? Sellaista kaivattaisiin.

8 kommenttia:

 1. Voi kun on söpöt asusteet vauvalle ja niin kauniit värit.

  Aurinkoista kevään aikaa sinulle =)

  -Sanna-

  VastaaPoista
 2. Sanna: Söpöset niistä kyllä tuli!
  Aurinkoista kevättä sinnekin :)

  VastaaPoista
 3. Kivan malliset sukat olet kutonut, pysyvät varmastikin hyvin pienissä jaloissa.

  VastaaPoista
 4. Suloisia sukkia ja tumppuja:)Minullakin alkaa kutominen, kun odotettavissa on vauva loppuvuodesta meidänkin sukuun:)

  VastaaPoista
 5. Suloisia ovat! Niin pikkuisia!

  Isoin muna on ostettu jostain sisustusliikkeestä ja muut ihan Indiskasta eli kaikki on ihan Suomesta hankittu :-) Vaaleanpunainen siis viime vuonna, samoin lila. Vihreät tänä vuonna. Viime vuonna palmusunnuntain jälkeen soittelin kaikki Indiskat läpi ja lopulta löysin yhdestä kaksi lilaa (toinen meni kummitytöllemme) ja onneksi vanhempani ne kävivät sieltä noutamassa. Tänä vuonna löysin vihreät itse Indiskasta. Iso oli ainoa jäljellä, mutta pieniä oli vielä paljon jäljellä viikko sitten. Soittele ja kysele! Jos pieniä haluat voin minäkin soitella ja kysellä meidän Indiskasta.

  VastaaPoista
 6. Mari: Kiitos :)
  Tilu: Omilla lapsilla tuo malli tuli todetuksi hyväksi. Pysyy parhaiten ihan pienen jalassa.

  MaMMeli: Sitten vaan kutomaan, mukavaa puuhaa tv:tä katsoessa.

  Vekarus: Voi kiitos! Nyt tiedän mistä niitä saan ensi pääsiäiseksi. Kiitos vain tarjouksesta, taidan haluta päästä hipelöimään niitä itsekin :D Eli vuoden päästä reissua lähimpään Indiskaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)