lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kylässä ja kotona.

Eilen kävin kahden nuoremman pojan kanssa sukuloimassa. Vietettiinkin siellä koko päivä. Tuliaisiksi saivat mm. aamusella leipomiani voisarvia. Ohje on bongattu viime joulun tienoilla jostain blogista. Harmittaa etten laittanut ylös mikä blogi se oli. Näistä tuli kuitenkin heti meidän perheen suosikki. Keittoruokien kanssa aivan ihania, tai maksamakkaran kera.Kotona sitten odottaisi tämä: Kirppistavarat ovat kohta vallanneet koko vanhempien valtakunnan. Paikka on varattuna toukokuun alusta, mutta hinnoittelu ei ota oikein tulta alleen.
Koska pihalla paistaa aurinko, saa kasat vielä olla.
Aurinkoisia kevätpäiviä muillekin!

7 kommenttia:

 1. Juustosarvet näyttävät herkullisilta! Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä hinnoitteluun :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosiaan hyvältä.

  Omat porkkanamuffinssit läsähtivät, liekö vanhoja kanamunia. :( Harmillista kun porkkanaleivonnaisissa on kuitenkin aina enemmän hommaa...

  Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä herkulta, voisarvet on minusta ihania jollain täytteellä. Juustosarvia rakastan, en ole saanutkaan niitä pitkään aikaan. Vois vaikka yrittää itsekin leipoa, eikä aina vaan valmiita. ;)

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköisiä juustosarvia. Se tuossa kirppistoiminnassa onkin että tavaraa on leviällään väkisinkin jossakin. Pitäisi olla erillinen tila yksinomaan sille toiminnalle. Mulla salin pöytä ja ympäristö oli kaaoksen vallassa. Nyt en ole ehtinyt tuohon puuhaan. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Näitä? http://onnelakoti.blogspot.com/2010/04/juustosarvia.html

  VastaaPoista
 6. Herkullisilta näyttävät!

  Meillä on kirppiskasa takkahuoneessa edellisen kotikirppiksen jäljiltä yhä, kun tuli pyyntö, että muutkin saisivat käydä. Toivottavasti tulevat pian...

  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 7. oooh, mä voisi kyllä tuon nojatuolin ostaa jos se myyntiin tulisi :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)