lauantai 24. marraskuuta 2018

Vanhempien valtakunnan siivousta

Lauantai ja siivouspäivä. Tai oikeammin vanhempien valtakunnan siivouspäivä ja sekin on on oikeasti kestänyt jo yli viikon. Olen tehnyt puuhaa aina kun on ollut ylimääräistä aikaa eikä sitä ole ollut kovin paljoa viimeisen parin viikon aikana.
 Kuvassa näkyy vielä kirjalaatikoita uunin oikealla puolella, ne siirrettiin pois ja samalla kävin kaikki kirjat läpi. Varasto kutistui viidestä laatikosta neljään. Ikean kassillinen työkansioita päätyi lähtemään työpaikalle. Vaatekaapin päällä olevat laatikot ovat tyhjiä ja odottavat käyttöä, toinen pääsi jo säilytyspuuhiin.
 Rakas, rakas vaatekaappini pitäisi käydä läpi. Minulla tuppaa käymään niin, että päällä kiertää muutama vaate ja ne ovat aina tanko-osan reunassa. Muut vaatteet ikään kuin unohtuvat vaikka ei niissä mitään vikaa ole.
Viimeinen urakka huoneessa oli siivota senkin päällinen johon kertyy mitä erilaisempaa tavaraa odottamaan jatkokäsittelyä. Oli kierrätykseen menevää tavaraa, korjattavia vaatteita ja vaikka mitä.

Onneksi kiireet alkavat nyt helpottaa, kohta vietetään jo ensimmäistä adventtia ja silloin suunnittelin kaivaa ensimmäiset joulukoristeet esiin.

4 kommenttia:

  1. Huokailen täällä ihastuksesta. Aivan mahtava tuo teidän kaakelitakka. Oikea aarre. Kaunis on myös vaatekaappi ja tuo muhkean komea sänky.

    Mukavan kuulakasta sunnuntaita sinne teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sunnuntai meni taloa lämmittäessä, muutama aste pakkasta tuntuu tosi kylmältä.

      Poista
  2. Kuulostaa että joulun aika saapi rauhassa tulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa tulla vaikka en mitään suursiivousta teekään.

      Poista

Kiitos kommenteista :)