tiistai 28. heinäkuuta 2015

Ne ovat täällä

Vihdoin ja viimein! Olen odotellut Alman pentuja syntyväksi jo monta päivää. Tiineys tuntui venyvän ja venyvän, mutta ihan normaaliin aikaan nuo syntyivät. Painosta tosin huomaa ettei mitään keskosia olla, kevyin painoi syntyessään 106g ja painavin 122g.
 Pennut syntyivät eilen illalla terveenä ja hyvinvoivina. Yksi on punainen, yksi kilppari ja yksi ilmeisesti mustavalkoinen jolla ihanasti valkoiset sukat.
Pentulaatikon onnea. Alma on vielä vähän hermostunut, kuten Iineskin oli ekalla kerralla. Minun piti istua koko eilinen ilta pentulaatikon vieressä, muuten ei ollut hyvä. Yönkin nukuin sohvalla ihan lähellä jos joku hätä olisi tullut. Nyt Alma vaatii samaa vieressä istumista, mutta yritän heti totuttaa sitä siihen että kyllä tässä voi tehdä normaaleja kotitöitä ja silti pennut ovat turvassa. Ulosmenoakin yritän jossain kohtaa. Mutta voi olla että aitan 120 kaidepuun homeenestokäsittely siirtyy nyt myöhemmäksi. Enhän minä malta vaikka Alma ei läsnäoloa edes vaatisi.

25 kommenttia:

 1. Oijoi, aivan uskomattoman suloisia pentuja! <3 Ymmärrän hyvin, ettet malta lähteä muihin töihin, en minäkään lähtisi. :)

  Voitteko pitää itsellänne kaikki pennut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kolme matkaavat uusiin koteihin, punaisella sellainen jo onkin :)

   Poista
 2. Oi, ihania pikkuisia. PS. Sun vinkeillä on mansikkamaan päälle rakennettu kaaret sähköasennusputkista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti mansikat säilyy nyt ihmissuihin! Meillä ei linnut mene verkoista, mutta etanat on kaivertanut joitain pilalle.

   Poista
 3. Voi huokaus! Jännä miten ekakertalainen kotikissaäiti haluaa oman ihmisen tukea. Huikeaa luottamusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Iines halusi joka kerta että minä olen lähellä, jos synnytys alkoi nukkuessani niin tuli herättämään että nyt tarvitaan doulaa :)
   Alkaa Almalla jo helpottamaan, sain poistua pihallekin ilman hätäännystä.

   Poista
 4. Liikuttavaa, että Alma haluaa tukea äitiyteensä. Mutta pian varmasti tulee varmuutta lastenhoitoon ja voit käydä ulkonakin :)
  Suloinen trio, noita on mukava seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läheisriippuvainen kissa :) varmuus kyllä tulee, tänään jo uhmasin ja lähdin illasta mustikkaan, oli pakko päästä että on jotain syötävää talvella. Pentujen seuraamiseen ei kyllästy koskaan :)

   Poista
 5. Voi herramanjee että on pieniä ja suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, pieniä ja suloisia, kuin rotanpoikia :D ja miehen mielestä vinkuvat kuin vinkulelu. Minä olen aivan rakastunut taas kerran <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Minustakin pennut on palleroita ja sillä nimellä niitä kutsun, lapset miettii kovasti jo kutsumanimiä niille.

   Poista
 7. Ihania kissavauvoja. Juuri mietin, etten enää ota uutta kissaa, kun Juusosta aika jättää. Helppo sitä on sanoa, mutta totuus voi olla ihan toinen. Unelma on kuitenkin, että joskus olisi kaksi kissaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiraa minä en enää hlua, mutta kissoista en varmaan pääse koskaan eroon :)

   Poista
 8. Voi, miten ihania vauveleita! Pienen pennun miu on niin liikuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä surkean kuuloinen ääni. Punainen pentu tuntuu olevan kovaäänisin, jos ei ole nisä suussa heti kun sitä etsii niin osaapa huutaa kovaa.

   Poista
 9. voi kuinka ihanat, nyt iski kova kissanpentukuume

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen kuumeeseen on vain yksi parannus, kissa :)

   Poista
 10. Oi voi ihania, ihania palleroita! Niin nätin värinen trio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mielettömännätin väriset. Kunhan pennus vähän kasvaa pääsen ottamaan parempia kuvia. Tällä kertaa pentulaatikko on niin hankalasti kaapin alla että siinä ei kuvata mitään.

   Poista
 11. Oi mitä pikku palleroita! Onnea Almalle ja pienokaisille ja heidän ihmisperheelleen.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)