lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pieni kierros kirpparilla

Sään puolesta päivän olisi voinut viettää puutarhassa, mutta navakka tuuli ei houkutellut haravointiin ja kukkapenkkien siivoamiseen. Ja ruokakauppaankin oli pakko lähteä ajatuksella, että perhe syö tänään jotain muuta kuin kynsiään. Samalla poikkesin yhteen lempikirppareistani, Lahden Lanttilaan josta tulen harvoin ilman ostoksia kotiin.

Tällä(kin) kertaa suurin osa ostoksista on tyttären pojalle. Espritin villakangasduffeli ensi talveksi 5€.
 Edestä alkaen, Zaran neule 0,75€, popin body 6,5€ (törkeän hintainen, mutta perusraitamallisto ei ole ikinä alessa popin myymälöissä), Bamse-body 0,75€ ja Tutan yöpuku 1,25€.
 Siskolle Teema-lautasia 1,50€ per lautanen, itselleni maatuskaessu ja lukunautinnoksi Tolstoin Anna Karenina. Tuhti paketti, sillä pokkarissa näyttää olevan 910 sivua luettavaa.
Muistakaahan arvonta joka on voimassa vielä vajaan viikon. Sivussa olevan raitaotuksen kuvaa klikkaamalla pääset suoraan arvontapostaukseen.

17 kommenttia:

 1. Ei sitten tällä kertaa törmätty, sieltä mäkin aloitin, tosin tyhjin käsin. Viikolla sitten löytyikin sitä sun tätä!

  VastaaPoista
 2. Onpa hienoja löytöjä, tuo takki on syötävän ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on aika ihana vaikka ei taida mahtua kuin alkutalven.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin oli :) Pokkaria katselin kaupassa kun se ilmestyi, mutta olipa hyvä etten raaskinut ostaa uutena. Sama takin kanssa, ihastelin sitä Sokoksella viime syksynä.

   Poista
 4. Ei sitä hirveästi kannata ostaa vauvanvaatteita uutena, kun noin ihania vaatteita saa noin edullisesti kirpparilla.Taisin nähdä sinut kerran Lanttilassa, en uskaltanut sanoa mitään, jos olisinkin erehtynyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienille pojile tekee kivasti löytöjä, mutta isommille ei. Huomaa sen kotonakin ettei pojilta tahdo jäädä enää pahemmin ehjää vaatetta pikkuveljen käytettäväksi ellei jää koko pieneksi ennen hajoamista.

   Poista
  2. Piti vielä laittaa, että olisit rohkeasti kokeillut olinko minä :)

   Poista
 5. Vauvojen/pienten lasten juttuja Lanttilassa onkin äärestä vieriin...varmaan joka makuun ja joka kukkarolle. Harvemmin tulee käytyä kun en juuri sitä tavaraa itse tarvii (tytär kun ei jaa kanssani samaa makua, jotta voisin lapsenlapsille ostella).

  Kivoja löytöjä teit ja tosi edullisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä onko aina ostamani tyttären makuun, mutta sanonkin aina, että laittaa kiertoon ne mistä ei pidä. Ostelen niin edullisia yleensä ettei harmita jos eivät satu tykkäämään. Tällä kertaa Lanttilassa oli pajon poikien vaatteita, näitä pieniä.

   Poista
 6. Lanttila on hyvä mesta, aina sieltä jotain lähtee mukaan. Hienoja löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä kirppari, siellä pidän itsekin pöytää pari kertaa vuodessa.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Peukku kävisi hyvin tähän kohtaan :)

   Poista
 8. upeita löytöjä,kierros kirpparilla siis aina kannattaa! sittenkin,vaikkei löytäisi mitään ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)