sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Uskallus

Vielä ei voi sanoa näistä kuvista, että olisivat ennen ja jälkeen otokset.
Painonpudotusurakka kun on vielä kesken.
Näistä kuvista kuitenkin näkee, että tulosta on tullut, ja pelkästään syömällä.
paino -15kg
vyötärö -17cm
vaatekoon muutos xl/xxl-m

Tuoreempi kuva on otettu eilen.
Ja naamani ei ole likainen, vaan tuo peili!
Siivooja on taas näköjään luistanut töistään.

 Ja tämä kuva on otettu tämän vuoden toukokuun lopulla

Huh, aina se on yhtä suuri uskallus laittaa oma kuva tänne blogiin.
Lupaan etten kiusaa teitä sellaisilla taas hetkeen!

35 kommenttia:

 1. Voi miten hienoa, onneksi olkoon! Ja kyllä näitä jaksaa katsoa :-) On niin positiivinen asia! Vaikka muistan tuon toukokuisenkin kuvan, minusta olit siinä hyvin sympaattisen ja nätin näköinen ja vaatteetkin oli ihanat! On tainnut suurin osa vaatteista mennä kirpputorille? Tuolla kilonpudotusmäärällä! Hurjan hieno saavutus.
  Minä toivoisin voivani pudottaa noin 5 kiloa niin mahtuisivat taas vanhat vaatteet päälle nätisti. Ehkä karppausta voisi kokeilla, sanoo juuri pizzan syönyt :-D

  VastaaPoista
 2. Onnittelut mahtavasta pudotuksesta! Itsekin "harkinnut" elämäntapamuutosta, mutta vielä aika ei kypsä... tai sitten tämä nainen ei viel kypsä : )
  Terkuin neljän äiti maalta

  VastaaPoista
 3. Saila: Ei minusta taida olla muita kuvia :D Vaatekaappi on mennyt täysin uusiksi, myönnetään. Onneksi olen työssä jossa pärjää hyvin vähällä valikoimalla. Ja ajattelin että hyvä hävittää heti kaikki liian isot, ei tule kiusasta lihoa takaisin niihin.Nyt sitten ostelen pikkuhiljaa uusia.

  Neljän äiti maalta: Itse huomasin sen, että ajan pitää olla kypsä. Ei enää vauvoja, päivässä säännöllinen rytmi, ei isoja murheita elämässä jne. Ne oli ne oman elämän kohdat jotka piti olla "kunnossa". Vaikka täytyy sanoa, että yllättävän helposti tämä on käynyt.

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Näytät tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Upeeta! Saat tosiaan olla ylpeä itsestäsi! Puolessa vuodessa noin hurja laihtumus! Olisipa minusta samaan!

  VastaaPoista
 6. Riitta Sinikka: Kiitos :)

  Susanna: On se aika saavutus, ja oikeasti laihdutus alkoi vasta elokuun alusta, sieltä elokuulta ei vain ole yhtään kuvaa minusta. Pakko laittaa toukokuinen :)

  VastaaPoista
 7. Painonpudotus olisi meille kelle hyvänsä satsaus tulevaisuuteen ja terveyteen.
  Pitäisi sukkeroida itsensä noita kuvia katselemalla, jotta ymmärtäisi ihan oikeasti motivoitua painonpudotukseen. Ei ole kiva, kun polvet rutisee portaissa.
  Oli hyvä, että rohkenit laittaa kuvat.

  VastaaPoista
 8. Minusta on kiva nähdä bloginpitäjien kuvia, kun heidän tekstejäänkin lukee ja heidän muita kuviaan katselee. Et näytä hullummalta tuossa ensimmäisessäkään kuvassa mutta kunnioitettava on saavutuksesi.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut sinulle!

  Kuvasi näyttää jo tosi hyvältä...☺

  VastaaPoista
 10. Upea muutos!!!!!!! Onnittelut jo tästä saavutuksesta! Ihan huikeaa!

  VastaaPoista
 11. WOW!! Sä olet todellakin käynyt pieneksi :)

  Hyvä sie!!

  VastaaPoista
 12. Näyttää hyvältä. Hyvä Sinä!!! Mukavaa joulunodotusta.

  VastaaPoista
 13. Hurja muutos on sinussakin tapahtunut, Onnittelut!
  Itse kaprpannut vajaan vuoden ja kiloja lähtenyt 20, ja kaikki vaatteet ovat menneet uusiksi :( Mutta mikäpä on astaessa kun viime vuonna oli talvitakki kokoa 52 ja nyt ostin kokoa 44 :D
  Paljon on vielä itselläkin edessä, ja nyt pidän joulukuun "lomaa", eli tasapainottelen.
  T. mamma savosta

  VastaaPoista
 14. Hyvä hyvä! Itse tein uudenvuodenlupauksen, kun vaihtui vuosi 2010: Nyt loppuu lihominen. No, BMI oli tuolloin 24, eli vielä normaali paino, mutta itseäni ahdisti aivan suunnattomasti! Nyt, melkein 2 vuotta myöhemmin BMIn mukaan on käyty alipainossa (ookoo... liikaa töitä ja liian vähän ruokaa) ja normalisoiduttu tasolle 20. Ja syömällä nimenomaan! mitään en ole jättänyt pois, ainoastaan pienentänyt annoskokoja. Vaatteiden ostaminenkin on taas kivaa :)

  VastaaPoista
 15. Sirkku: Kuvissa se muutos konkretisoituu parhaiten, itse on sokea omalle peilikuvalle.

  Paula, Irmastiina, aNNa, Rva Kepponen: Kiitos :)

  nanna: Pieni kirppunen :D

  MonenÄiti, Hyvä Mieli: Kiitos :))

  Mamma savosta: Onnittelut sinne hienosta pudotuksesta!! Mun talvitakki oli enne kokoa 46, ja nyt ostin kokoa 40!! Oli se aika hieno tunne. Mun joulu taitaa myös mennä tasapainoilleen, toistaiseksi karppaus on ollut helppoa vaikka jouluherkkuja on ollut jo tarjolla.

  VastaaPoista
 16. Eskurin emäntä: BMI 24 voisi olla minulle hyvä tavoite :) Tällä hetkellä tavoite on, että kunhan paino alkaa kutosella. Sitten katsotaan mitä tehdään.

  VastaaPoista
 17. Upeeta Katja! Onnitteluhalaukset täältä, tosi hienoa! Mulla on vaaka jymähtänyt, mutta vaatekoko pienentynyt. Vielä on matkaa täällä maaliin ja nämä ennen ja jälkeen kuvat tsemppaa aina. Mä oon siirtynyt miltei kasvisruokaan ihan tiedostomatta, sopii mulle paremmin kuin karppaus. Oon kyllä jättänyt perunan, pastan (miltei kokonaan) ja riisin pois. Samalla on lähtenyt kyllä myös liharuoat kalaa lukuunottamatta lautaselta pois, kun ei vaan tee mieli niitä syödä. Suklaa ei kyllä ole kadonnut minnekään ja se lienee syynä ettei vaaka liiku alaspäin:(

  VastaaPoista
 18. Aivan mahtava juttu ja oikeasti tosi rohkeaa ennen/jälkeen kuvien laitto. Ei olisi monella pokkaa.

  Mulla on myös ylipainoa,joka kertyi kahdesta raskaudesta. En ole mikään hoikka ollut ikinä, mutta bmi oli normirajoissa kuitenkin. Mutta motivaatiota painon pudottamiseen ei vaan ole. Toki kyllä nämä sinun kirjoitukset kuvat ynnä muut ovat saaneet asiaa miettimään ja ehkä hiukan motivaatiota kasvamaan :) Karppaajaksi ei minusta ole, mutta se tietohan riittää, että kun syö vähemmän kuin kuluttaa ja vähentää niitä rasvoja ja sokereita niin paino laskee. Näin ainakin tapahtui reilu 10 vuotta sitten kun pudotin painoa. Silloin 20 kg, nyt olisi vain 10 kg sinne normilukemiin :) No. Annan joulun mennä ensin ja jalan parantua (se nyt yli 9 vkoa ollut kipsissä) ja sitten jos vaikka olisi motivaatio löytynyt.

  Mutta sinulle todella ison hatun nosto - painonpudotus ei ole ikinä helppoa ja kun se onnistuu noin hyvin on jotain suurta saavutettu.

  Löysin tänne viehättävään blogiisi yhden yhteisen tuttavan (sinun kanssa samalla entisöintikurssilla, minä tunnen neuletapaamisten kautta) vinkin kautta ja luin heti urakalla. Tykkään kovasti blogistasi ja luen tätä varmasti jatkossa.

  VastaaPoista
 19. Mahtava saavutus. Ja kyllä kuvista huomaa miten olet laihtunut. Tukkaan vielä joku kiva lyhyt leikkaus niin a vot. :D

  Hanna

  VastaaPoista
 20. Pieni lintu: :))

  Katri: Sekin on hyvä ettei paino nouse, ainakin minulla. Ja selkeästi huomaa, että joskus lähtee vain niitä senttejä.

  Minna: Tervetulao seuraamaan blogia. Mulla laihtuminen on edennyt kaavalla lisää rasvaa, sokeri kokonaan pois. Ja sitä rasvaa pitää syödä näin entisen rasvakammoisen näkökulmasta ihan hirveästi. Mutta kas kummaa, paino tippuu :)) Toivottavasti jalka parantuu pian!

  Anskuli ja Paremmin terveisin: Kiitos :)

  Hanna: Apua! Ei lyhyttä tukkaa, ei ei. Kiharoista kyllä haaveilen...

  VastaaPoista
 21. Onnittelut! Tosi upeaa. Itsekin toivon laihtuvani noin 10 kg, mutta kuopus on vielä 1v ja tuntuu, ettei aikaa ja tarmoa laihdutteluun löydy. Aiemmasta viestistäsi: Opettajilla tuntuu olevan rajaton valta, epäsopivia henkilöitä on vaikea saada pois. Meilläkin esikoisen opettajan kanssa on ollut kummallista ongelmaa ja samanlaisia ongelmia kuulee jatkuvasti muilta vanhemmilta tämän opettajan suhteen. Mutta rehtori tuntuu olevan täysin voimaton. Kurjaa.

  VastaaPoista
 22. Marsa: Kiitos :) En olisi minä pystynyt tähän kuopuksen ollessa pieni. Nyt kun tuo poika on 5v. niin tuli aika tälle projektille.

  Tuon kantelu ja muun myllytyksen läpikäyneenä, sanoisin, että viekää asiaa eteenpäin. Rehtorilla on esimies, viimeisenä sitten kunnassa sivistyslautakunta. Kirjatkaa kaikki ylös, pitäkää päiväkirjaa asioista ja tapahtumista. Etenkin jos ongelma on laajempaa kuin yhden perhean ongelma. Silloin taidetaan aika harvoin olla väärässä. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 23. Onneksi olkoon Katja! Tämä olkoon meille muille kannustukseksi. Mullakin on kertynyt kolmen raskauden jäljiltä kiloja, joista olisi kiva päästä eroon. Aina jonkun kerran olen yrittänyt, mutta ne yritykset on loppuneet liian lyhyeen. Siksi tämä sinun esimerkkisi voi toimia oivallisena kannustajana!

  tv Leena

  VastaaPoista
 24. Vau, ihan mieletön saavutus ja tosi hieno itsekuri sulla että olet noin ison muutoksen saanut tehtyä! :)

  VastaaPoista
 25. melkoinen ero! ei tällaiset kuvat ole kiusaamista, vaan tosi mielenkiintoisia ja kannustavia!!

  VastaaPoista
 26. Leena: Aina mukava kuulla että tämä voisi kannustaa muitakin. Itselläni ainakin tuo karppaus toimii.

  Sarita: Nyt sitä itsekuria on löytynyt ihan ihmeen lailla. Hyvä niin.

  Leena: Itse näen eron juuri parhaiten näistä kuvista, omaan uudenlaiseen peilikuvaan en ole vielä ihan tottunut.

  VastaaPoista
 27. Onnittelut mahtavasta muodon muutoksesta! Mielelläni kuulisimme lisää ruokavaliosta, esim. samaan malliin kuin aiempi ateriakooste. Ja vaikka reseptejä!

  Onnittelut, terv. Kati

  VastaaPoista
 28. Kati: Kiitos :) Postaustoive huomioitu. Reseptini on lähes kaikki muunneltu ihan perusruuista. Meillä syödään itse tehtyä kotiruokaa, no joitain on jäänyt pois karppaamisen myötä, kuten makaronilaatikko. Eikä sen perään ole kukaan kysellyt. Jos uusia reseptejä kaipailee, niin karppaus.infon sivuilla on vaikka mitä. Broilerigratiini on oma suosikkini. Mutta yritän postailla lisää aiheesta :)

  VastaaPoista
 29. Hei! Vielä, kuinka olet päässyt makeanhimosta ja millä nyt herkuttelet?

  Terv. Kati

  VastaaPoista
 30. Kati: En tiedä millä se makeanhimo jäi, mutta se vaan jäi. Myönnän kyllä että tyydytän iltamussuttamisen tarvetta Lidlin 81% suklaalla, syön sitä 1-2 palaa päivässä. Hiilareita niin vähän ettei vaikuta muihin syömisiin. Karkkia en ole kaupasta itselleni ostanut elokuun jälkeen muuta kuin ne kaksi vihreää kuulaa joista kuopus söi toisen :D Ihana tunne kun kävelee karkkihyllyn ohi eikä tee mieli! Pähkinöitä syön jonkin verran, himot saa niilläkin pois. Karppileivonnaisia olen kokeillut, mutta mielluummin olen ilman.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)