maanantai 27. joulukuuta 2010

Taisteluja, osa 2.

Kissat on taas vähän hermona, pakkanen, lumi ja myyrien vähyys pistää riepomaan.
Etenkin tällä nuoremmalla, Otolla menee välillä hillittömän lujaa.
Avuksi pahimpaan hätään on löytynyt hyvä ja halpa lelu.
Tässäpä teille kuvasarja siitä miten tapetaan myyrän sijaan lasten mehupilli.

Mukava leikki, mutta emäntää riepoo välillä kun se pilli pitää yleensä saada varastaa ruokapöydästä. Siinä on sitten kaatuillut eräskin mehu- ja kaakaomuki Oton napatessa pillistä kiinni.
Ei kukaan muista ettei sitä pilliä voi jättää esille jos Otto on sisällä.

Viikonlopuksi on luvassa jälleen reilusti pakkasta joten eiköhän Otto-herrankin pillileikit taas jatku kun ulos ei pääse. Kissoilla on vielä sekin kismityksen syy, ettei tuonne talon rossipohjaan enää pääse. Mies heitteli ja kolasi jouluna mahdollisimman paljon lunta kivisokkelia vasten ja yritti sulkea kaikki mahdolliset kolot.
Oli meinaan vähän kylmää meidän lattioilla kun pakkasta oli se -30 astetta.
Nyt yritetään häätää vetoa perinteisin konstein.

11 kommenttia:

 1. Johonkinhan se tarmo on purettava :D Söpö kattilainen! Meiän pikkukoiralla on vähän samansuuntasta tarmoa ajottain havaittavissa..saa sellaisia hetkellisiä hepuleita, hassu :)

  VastaaPoista
 2. Ihana katti, tuollaisen ottaisin meillekin!

  Mun mies teippasi lattianrakoja pahimmista kohdista ihan maalarinteipillä, kun meinaan puhalsi aika kovaa ja kylmää :D

  VastaaPoista
 3. Sama täällä, kattipari ravaa taloa edestakaisin niin pirun vauhdikkaasti että pystyvät menemään seiniä pitkin. Kynsivät mennessään kaiken mahdollisen ja syövät kuusen koristeetkin.

  Aamulla heräsin siihen kun ne tekivät yllätyshyökkäyksen sänkyyn ja alkoivat kiipeilemään siinä pehmustetussa sängynpäädyssä... Taitaa olla kohta entinen sekin :)

  Koira parka kuulostaa ihan minulta kissoja komentaessaan. Jos joku osaisi kääntää epätoivoisen haukun puheeksi se olisi varmasti identtistä sen huudon kanssa jota minä pidän kun lapsilla on maailmanlopun iltavilli.

  Mutta söpöjä ovat, ja niin on kyllä tuo teidänkin katti! ;)

  VastaaPoista
 4. Otto on pillipiipari :-D Haha, noin pilli murhataan keinutuolin jalaksen alle. Minun entinen Viljo-kissa kerran leikki selällään niin, että sen kaula oli keinutuolin jalan alla ja se kiskoi jalkaa kaulaansa kohti! Eihän keinutuoli liikahtanutkaan kissan pienillä voimilla, mutta se näytti ihan epätoivoiselta itsemurhayritykseltä. Katsottiin miesystävän kanssa toisiamme ja mietimme, onko Viljolla oikeasti noin ankea elämä :-D

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa tutulta nuo Oton touhut! Meillä on kanssa kissat hermostuneita pakkaseen, joten tekevät kaikki temppunsa sisällä viihdyttääkseen itseään. Uutena lempipuuhana on runkopatjan pohjassa pyöriminen... GRRRRR!

  VastaaPoista
 6. Magnific shots!!! salut!!!

  Frank, Barcelona

  http://balapertotarreu.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Jep,meillä tämä ulospääsemättömyys näkyy onneksi rauhallisuutena;molemmat nukkuu!! :D Ovat vissiin niin masentuneita tästä kaikesta,että mitään ei jaksa..no,paitsi öisin tietenkin.

  Otto on ihan Pullan näköine :) Söpis!

  VastaaPoista
 8. Ah, muillakin kissoilla ottaa koville :)
  Nanna: Ei hullumpi konsti se maalarinteippi! Tekisi mieli teippailla ikkunat täällä, mutta jostainhan sitä korvausilmaa on tultava uuneille.

  Ruusa: Olen katsonutkin että yhteneväisyyksiä on! Oton nimeksi olis kyllä ollut Pullakin ihan oiva, vatsansa on aina pyöreä kuin pulla vaikka saa säännölliset matokuurit. Ruoka vaan maistuu hyvin :)

  VastaaPoista
 9. Meidän katit aloittaa yleensä aamuyöstä sen maallisen takaa ajon ja mouruamisen. Viimeyönäkin kuulin kun tulivat kilvan alas portaita, siitä loikka keittiöön ja sitten kuuluikin kruntskilinkolin..niin vimmoissani olin, että kompastuin itse koiran päälle ja siinä me maattiin kaikki tuvan lattialla kaikilla silmät yhtä pyöreinä :)) yksi vanha arabian lautanen sai siipeensä :((

  VastaaPoista
 10. Nätti kisu! Haluaisin tuommoisen... :) Ja totta vie, kyllä kissat osaavat. Omani rakastaa tavaroiden tiputtelua pöytien päältä. Varsinkin yläkerrasta pöydän päältä on kiva pökkiä kamat alas rappusia pitkin. Etenkin öisin. Lämpimiä ja kauniita pakkaspäiviä sinne!

  VastaaPoista
 11. Jaana: Nä ovatkin muuten olleet nyt yöt ihmeen rauhallisesti! Toinen on vähän tiputellut joulukoristeita mutta ei onneksi mitään särkyvää. Teillä oli sitten aikamoinen aamu :)

  Sini: No rappuset onkin mukava tiputella tavaroita. Sa aikaan mukavan kolinan ja emäntä taatusti herää!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)