sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Nöttönen


 
Viikonloppu oli ihana! Kiitos siskon.
Sain tavata tämän nöttösen.
Hellanduudelis sentään kun toinen oli suloinen. Viihtyi ja nukkui tädin sylissä aina kun se oli mahdollista. Olisin minä ottanut mukaankin meille, mutta äitinsä ei antanut, ihme juttu. Sain sitten kummityttömme meille keskiviikkoon asti. Nyt on meidän pojilla pari päivää ihan juhlaa!

Hmm, se joulu on kohta!
(ja miehellä kinkku hankkimatta enkä aio muistuttaa asiasta)

17 kommenttia:

 1. Jee, anna palaa vain;-) ketutukset pihalle ja naisen raivolla uuteen viikkoon! Tehokkuutesi tietäen teet ihmeitä alkuviikon aikana. Ja usko pois, ehdit kaiken sen mitä pitääkin;-)

  Miten ihana vauva, sun irtiotto oli kyllä kaikesta huolimatta sen arvoista, eikö!

  Kauniita unia ja parempaa huomista päivää!

  VastaaPoista
 2. olen ihan kuin miehesi...ja mieheni on ihan kuin sinä!:P

  oliko sulla missään kuvaa siitä teidän putkisysteemistä? että missä se suihkukopin putki kulkee -siellä betonin alla missä muutkin putket vai?

  VastaaPoista
 3. Aamunkukka: Just niin, naisen raivolla uuteen viikkoon :D Olen mä jo vähän rauhoittunut mutta en kerro sitä vielä miehelle!

  Leena: Se putki menee siellä lattiavalussa. Edellisessä kodissa meni siinä laattojen päällä kun lattiakaivo oli just suihkun altaan ulkoreunan kohdalla. Siitä sitten vaan tipautettiin se putki kaivoon. Kuvaa siitä on vähän hankala saada, mutta lattialaatoituksesta tulee pätkä viemäriputkea johon suihkun kaivon putki "istutettiin".

  VastaaPoista
 4. Kyllä saa antaakin kuulua! Ketuttaisi itsekin tuollainen saamattomuus kun tietäisi, että se on itsellä kaikki edessä. Minä tein yhteen aikaan ronskisti listan pöytään kun johonkin lähin. Alko sujumaan..tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa Niin Tutulta!!
  Ja muakin ketuttaa samalla kaavalla!!
  Ja ikinä ei saa olla kotona yksin!!
  Ihanaa, kun löytyy kohtalotovereita :))

  VastaaPoista
 6. Oho... Ikävää, että mollaat julkisesti miestäsi. Voin kuvitella, että miehestäsi ei varmaan tunnu mukavalta lukea, kuinka hänet on haukuttu pataluhaksi internetissä. Itse en ainakaan viitsisi rakastamastani ihmisestä noin rumasti puhua.

  VastaaPoista
 7. Oi hellanlettas kun on suloinen neiti. Ihme kun ei antanut mukaan:)

  Ja kyllä muakin ketuttais, jos mitään ei olis tehty. Ja jos niin on joskus meillä käynyt, niin olen kyllä antanut kuulua. Eipä ole sitten enää toiste oltu ihan reporankoina, paitsi vähän...

  VastaaPoista
 8. Mukavaa Joulua teidän perheelle, ihana blogi sinulla! Seurailen täältä kotisohvalta ilolla :D

  Anonyymille heittäisin vastapalloon, että minun mielestäni on kaikkien osapuolten kannalta parempi, että turhautumisen tunteet rakastamaansakin ihmistä kohtaan on hyvä purkaa ja tuoda esiin, kukin tekee sen tavallaan. Tuskimpa puoliso tästä suuttuu, voisin kuvitella, että saattaa jopa ymmärtää sanoista jotain.

  Minä olen myös aika-ajoin todella kyllästynyt siihen, että oma aviomieheni odottaa minulta täyshoitoa ilman, että itse laittaa tikkuakaan ristiin. Minun mielestäni myös hänen tehtävä on osallistua (ihan ilman kehotuksiakin) kodin tehtäviin. On epäreilua odottaa, että vain toinen perheestä tekee asioita yhteisen eteen.

  Toinen luku on sinäänsä, että muistaisi itse joskus vinkata miehelle toiveistaan.. :D Mutta minä olen sitä mieltä, että ulostuodut tunteet ovat paljon paremmat kuin sisälle säilötyt.

  t. Annika

  VastaaPoista
 9. Miehillä olisi kyllä vähän petraamista juuri tuolla osa-alueella, että voisi joskus tehdä oma-aloitteisesti jotain, ettei aina tarvitsisi sanoa joka asiasta ;)

  Aivan mahdottoman suloinen pikku nyytti ♥

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa niin tutulta...
  Ihana pieni vauveli :)

  VastaaPoista
 11. Itse olen tässä 14 vuoteen oppinut lausumaan ne toiveet ääneen ;)
  Yleensä ne jopa osittain silloin toteutuu... :D

  Sohvi on kyllä suloinen!!

  VastaaPoista
 12. Tunnen tuon ketutuksen niiiin hyvin. Liekkö suurimmalla osalla miehiä sisään rakennettu juttu. Vai onkohan vika meissä äideissä? Pitänee rueta tarkemmin miettimään tuon poikakatraan kasvatusta...

  VastaaPoista
 13. Ihana vauveliini:) Nyt vaan lasket kymppiin ja vedät syvään henkeä. Ja miehelle tosiaan kannattaa esittää toiveet ääneen;) Mukavaa jouluviikkoa!

  VastaaPoista
 14. Anis: Lista varmana toimis meilläkin. Enkä nyt edes oleta että toinen täällä puurtaisi koko viikonlopun, mutta edes jotain olisi hyvä saada aikaan siltä to do-listalta :)

  Jaana: Lohdullista että meitä on muitakin :) Kyllä ne omat ajat on vaan aika harvassa ja pieninä pisaroina. Joskus kaipaisi edes yhtä kokonaista viikonloppua.


  Anonyymi: Tästä postauksesta jätin ihan tietoisesti kehut pois. Niitäkkin mieheni saa, ihan kasvotusten ja netinkin kautta. Tämä oli tälläista tällä kertaa, mies kyllä tietää 21 vuoden kokemuksella nämä mun purkaukseni :D
  Meillä saa näyttää kaikenlaisia tunteita julkisestikin :)

  Katri: Suloinen on! Kyllähän sitä vähän saa olla reporankana, nyt tuo sitten on hakemassa sitä kuusta. Onneksi se oli jo valmiiksi katsottuna kun alkaa olla jo aika hämärää. Ja jottei olisi liian negatiivista niin lapset pääsi mukaan!

  Annika: Kiitos! Tuskimpa tuo suuttuu, tietää ihan mitä mieltä jostain asioista olen :) Oman kehityksen paikka kyllä on oppia sanomaan niitä asioita enemmän
  ääneen :D

  Nanna: Siinä se taikasana onkin, oma-aloitteisuus, miehet kun sen oppisi näissä perheasioissa :)

  Heidi: Kiitos, tsemppiä sinne miehen kanssa :)

  Anonyymi: Tuossa on mulla kehituksen paikka. Ensi kerralla lataankin sellasen listan että oksat pois! No ei nyt sentään, jotainhan voi aina toivoa :)

  Minttu: No sepäs se onkin miten saada pojista kasvatettua puolison huomaavia aikuisia miehiä, esimerkki olisi tietysti ihan parasta.

  Mari: Oon mä jo heltynyt :) Mies kävi kaupassa ja osti sen kinkun :) ja on just hakemassa kuusta. Ehkä se saadaan ennen aattoa sisälle! Mukavaa jouluviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 15. Miten olikin niin tutun kuullosta... ;)

  VastaaPoista
 16. Meille nimenomaan ilmestyy jääkaapin oveen sellainen TO DO- lista ;) Aina tällöin vuoden kiireisimpään aikaan. Osaa mieskin sieltä sitten osan tehdä...
  Tämä siis meille hyväksi havaittu juttu, tosin oma lukunsa on sitten se, kun minä haluisin tehdä ne asiat eritavalla, mut..
  Hyvää jouluviikkoa!

  VastaaPoista
 17. Karhin koulu: Lohdullista :)

  Anonyymi: Ens kerralla taidan tehdä sen listan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)