sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Serkkujen kanssa

Pitkän välimatkan takia lastemme serkut ovat meillä harvinaisia vieraita. Tällä kertaa saimme vieraiksemme kaikki kolme serkkua ja viimeisillään raskaana olevan siskoni. Serkkuluvun pitäisi kasvaa vielä tässä marraskuun aikana.
Olen itse saanut nauttia lapsuudesta samanikäisten serkkujen seurasta, joten on aika ihanaa, että omilla lapsillakin on siihen mahdollisuus. Ainakin näillä meidän nuorimmilla pojilla.
Aina touhut ja leikit ei mene yksiin ja toraakin tulee, mutta pääasiassa touhutaan sopuisasti.
Silloin tuloksena on tätä:
 Ja tätä:
Niitä ihania, ihania leikkejä. Huimia ideoita ja hurjia juttuja. Välillä hallitsi dinosaurukset, välillä rekkakuskit ja välillä avaruusoliot tuhoten kaiken. Sellaisia poikien juttuja joissa joskus sillä ainoalla tytöllä on vähän tylsää.
Ensi kerralla muistankin kaivaa kummityttöä varten tyttären vanhat barbit tai bratzit esiin.
Taitaa siellä samaisessa laatikossa olla minunkin vanha barbini.
Ikivanha joululahjaksi saatu aarre.

Nyt on leikit siivottu ja serkut matkalla kotiin. Kuopus oksensi viime yönä ja nyt valittaa ekaluokkalainen vatsakipua. Saapa nähdä millainen on ensi yömme.

8 kommenttia:

 1. Oih, ihania serkkukyläilijöitä. Yökyläilijät meillä ainakin sen verran harvassa että lapset odottaa aina ihan hirmusti.

  Paranemisia teille, toivottavasti selviätte pienellä ja tauti katoaa yön mukana pois.

  Pakko tuohon barbi-aiheeseen sen verran kommentoida, kun eilen mielessäni ajattelin. Omasta lapsuudestani muistan etten koskaan saanut oikeaa barbieta, kaksi Daisy-nukkea kyllä joilla leikittiin PALJON. On ne ajat muuttuneet, sillä tyttäreni sai eilen kaverisynttäreillä kaksi Barbia-lahjaksi, mielestäni kyllä ihan liikaa kaverilahjaksi. Mutta että kyllä nykylapset saavat niin paljon enemmän...välillä ehkä liikaakin...

  VastaaPoista
 2. Minulla oli kaksi barbia. Eipä tainnut paljon muuta sitten ollakaan :D Silloin taisi barbit maksaa vähän eri luokassa kuin nykyään, peru barbinhan taitaa nyt saada ihan muutamalla eurolla.

  VastaaPoista
 3. Voi, ihania, kallisarvoisia serkkuhetkiä. <3

  Mutta hitsi vieköön, vatsatautiko teihin iski? Sitä tuntuu olevan laajaltikin liikkeellä, ainakin kun facebookista kattelin.. Voi huoh. Se on sitä pahinta laatua. :/ Toivottavasti pääsette helpolla ja mahd. pienellä sairastajamäärällä.

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. Päivi: Toistaiseksi näyttää siltä, että ekaluokkalaisen mahakipu oli vain myötätuntokipua ja kuopuksen vatsakipu vain liikaa syötyä piparitaikinaa. No mieluummin näin kun kunnon vatsavirus :)

  Serkut ovat kyllä kultaakin kalliimpaa, etenkin kun siskoni lapset ovat niitä ainoita serkkuja.

  VastaaPoista
 5. Vautsi, mikä kaaos. Ihanaa kyllä, että lapset saavat joskus sotkea kunnolla. Mielestäni on myös parempi ja helpompi sitten lajitella lelut omiin koreihinsa, kunhan ne on ensin levitetty lattialle :)

  VastaaPoista
 6. Helena: Meillä saa levitellä leluja, kunhan ei kanna niitä tupaan tai saliin. Siinä menee raja :)

  VastaaPoista
 7. Huh, näyttää jotensakin tutulta. :D Meilläkään ei saa leluja tuoda olohuoneen tai keittiön puolelle. Vaikka kyllä niitä leluja välillä olkkaristakin löytyy, siitä ollaan vähän löysätty. Omalla kustannuksella...

  VastaaPoista
 8. Sissi: lapsiperheen arkirealismia parhaimmillaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)