maanantai 22. helmikuuta 2010

Taas tätä maanantaita.

Ihan oikeasti, saisiko (koti)äidin kalenterista jättää sen maanantain pois? Ainakin talvisin. Meidän eskarilaisesta tulee flunssaisena ja räkäisenä superreagoija. No eikös isän sairastama flunssa sitten ala siirtyä juuri tähän kyseiseen eskarilaiseen. Töllöntöitä tapahtuu kun lima sumentaa jo ennestään hiukan sumeaa aivotoimintaa. Tänään vuorossa oli kodinhoitohuoneen ulko-oven kiinni paiskaaminen. Monta kertaa. Vahinko ehti tapahtua viereisessä kylpyhuoneessa ennen äidin väliin ehtimistä. Yksi näistä pulloista päätti hypätä alas oven paiskomisen aiheuttaman tärähtelyn seurauksena.. Suoraan alla olevaan lavuaariin. Vastaantörmäyksen seurauksena lavuaari halkesi. Komea hiushalkeama, onneksi ei sentään koko lavuaari. Nyt tätä voi edes käyttää kun käytän loppuikäni samanlaisen Arabian 1940-luvun lavuaarin metsästämiseen.
No nyt ovat pullot poissa. Jotain kivaa saa perhe kustantaa äidille tuonne kylppäriin pullojen tilalle. Tai äiti kustantaa itselleen loman joka maanantaiksi.
Kaikkea sitä sattuu.
edit. Ei ne halkeamat tuohon jääneet. Minulta halkesi hammas. Sama juurihoidettu hammas jota on hoidettu jo kolme kertaa vuoden sisään. Aamulla sitten vaan soittelemaan sinne arvauskeskuksen kauhuosastolle josko löytyisi aikaa yhdelle superpelkoiselle.

20 kommenttia:

 1. Eikös lapset ole niin suloisia, vaikka välillä tekisi mieli myydä ne intiaan kutomaan mattoja.
  Myös meidän pojat ovat saaneet elämänsä aikana aukaiseksi paljon tuhoja, esim. kaksoset pieninä rikkoivat kaatamalla suuren telkkarin.(vakuutus ei korvannut)

  VastaaPoista
 2. Täältä olisi kyllä aamulla saanut oivan matontekijän :)
  Oikeasti reppana säikähti itsekin kun rysähti. Sanoi vain: Nyt meni jotain rikki ja luipahti huoneeseensa. Näitä sattuu :)

  VastaaPoista
 3. ihana allaskaappi:) Toivottavasti löytyy sopiva lavuaari. Meillä ei nykyisin lapset riko tavaroita, mutta pikkukissa kyllä sitäkin enemmän:)

  VastaaPoista
 4. Voi ei. :/ Loma maanantaisin on oiva korvaus!

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Toivottavasti löydät altaan...

  VastaaPoista
 6. Voi harmi, mutta näitä juttuja vaan lapsiperheissä sattuu... Ihana kaappi teillä vessassa! Tosi kiva idea sekin. Ja samoin toivon, että löydät samanlaisen altaan.

  VastaaPoista
 7. Voi ei =(
  Lapsiperheen arkea,ei tosin helpota sitä ketutuksen määrää.
  Toivottavasti löytyy tilalle oikeen kokonen allas.

  VastaaPoista
 8. Meillä on saanut osumaa kertaalleen lavuaari ja kerran pönttö =) Harmillinen tuo homma, kun uutta ei noin vain voi kaupasta ostaa tilalle.

  VastaaPoista
 9. Kääk! Kurja juttu. Ja kyllä maanantait on tylsiä töissäkin. Mutta tuo oli kyllä niin harmillista... Onneksi ei hammastasi särje!

  VastaaPoista
 10. Voi ei;-( mutta taatusti poikakin säikähti; ei kai tajunnut että tuollaisesta koristepullosta voi oikeasti lavuaari hajota.. Tsemppiä sinulle, ja kun saat hampaan kuntoon, osta itsellesi jotain superkivaa; olet sen ansainnut!

  VastaaPoista
 11. Voi ei! Voimia! Toivottavasti saat hampaan kuntoon ja löydät pian uuden lavuaarin!

  VastaaPoista
 12. Juu välillä tuntuu, että lapset voisi lähettää sinne missä pippuri kasvaa. Meillä on oven paiskomiset tiputtaneet vain muutaman valokuvan seinältä ja on selvitty uusilla kehyksillä.
  Onnea lavuaarin metsästykseen ja pikaista paranemista flunssaisille!

  VastaaPoista
 13. Niin maanantain tuuria, että pitikin sattua. Varmasti harmittaa. Toivottavasti löytyy pian uusi kiva ratkaisu.

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikille! Kyllä minä uskon uuden altaan löytyvän. Jos nyt jotain hauskaa sattumasta hakee, niin allas on saatu samaisen eskarilaisen kummisedältä :) Täytyy kysyä löytyiskö nurkistansa toinen samanlainen ylimääräinen.
  Ostetaan palstoille vaan sitkeästi ilmoituksia, niin eiköhän allas eteen tule. Onneksi tuota haljennutta tosiaan voi käyttää.

  Hampaasta varmaan joudutte kuulemaan lisää :D

  VastaaPoista
 15. Voi ei. Voimia sinne! Meillä alkoi hiihtoloma vatsataudilla!
  Täytyy tunnustaa, että tuosta lopusta tuli mulle ilonpilkahduksena tieto siitä, etten olekaan maailman ainut ihan aikuisten oikeesti hampulääkäriä PELKÄÄVÄ aikuisyksilö.
  Onnea lavuaarin löytöprojektiin. Maanantait eivät ole niitä mukavimpia päiviä. Jospa otetaan ne kalenterista tällä päätöksellä kokonaan pois:)

  Kaikesta huolimatta mukavia pakkaspäiviä sinne teille!! Tänään on onneksi jo tiistai!

  VastaaPoista
 16. Tinttarus: Kiitos :) Onneksi harmitus on jo lieventynyt. Mä myös ihan oikeasti pelkään hammaslääkäriä. Asiaa helpottaa onneksi vähän se, että käyn maailman mahtavimmalla lääkärillä joka on ymmärtänyt pelkoni. Vaan pelottaa se silti. Ajan sain vasta kolmen viikon päähän ja nyt jo jännittää kylmä hiki otsalla.

  VastaaPoista
 17. Oi voi:( Meilläkin halkesi lavuaari mutta ei se vaadi kuin uuden ostamisen. Teillä aika paljon hankalampaa kun ei voi vain mennä kauppaan ja ostaa samanlaista tilalle.

  Ja alempaan, tuo on niin aina vaan ihana tuo MUN lempikoirani;)

  VastaaPoista
 18. Nina: Uuden lavuaarin metsästys on aloitettu :)
  Kaapo on kyllä aivan mahtava koira, kiltti kuin mikä!

  VastaaPoista
 19. Hei,

  oletkos jo kysäissyt Billnäsin rakennusapteekista tai Metsäkylän navetasta? Varsinkin jälkimmäinen on semmoinen runsaudensarvi että uskoisin hyvinkin olevan mahdollista sitä kautta löytää kovia kokeneen altaasi kaksonen. :D


  t.Susse

  VastaaPoista
 20. Susse: Billnäsistä en vielä kysellyt, mutta Metsänkylännavetasta jo kyselin. Vastausta odottelen :) Pari ostoilmoitusta olen laittanut ja huutiksen kolunnut.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)