keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Sivistystä siperiaan

Aika siperiamainen on olo ja elo. Lunta tuli eilen 30cm lisää. Eikä sitä ennestään ollut kuin tuommoinen metri. Pahaa pelkään, että keväämmällä tarvitaan soutuvene auton tilalle kun lumet alkavat sulaa. Nämä kuvat ovat kuitenkin maanantailta. Verovaroin kustannettua sivistystä kun eksyy kerran viikossa meidänkin nurkille. Omalle pysäkille ei taas kerran ehditty, mutta onneksi seuraavalle.
Pojille on selkeä suunta heti kun ovat autossa sisällä. Eskarilainen menee tietokirjoja etsimään ja kuopus satukirjoja. Valikoimaa riittää. Sillä aikaa kun äiti höpöttelee kirjastoauton kuljettajan kanssa ja etsii itselleen jotain, ehtii pojat jo lukeakin. Tämä kirja olikin mieluinen. Karttakirja kurkistusluukuilla.
Lopuksi lainaus. Vielä viime hetken valinta ja lentokonekirja lähti eskarilaisen matkaan.
Jos nyt kuitenkin palataan tämän päivän tilanteeseen, niin meillä sairastetaan. Mies oli flunssassa jo viime viikolla. Nyt sängyn pohjalla makaa esikoinen ja eskarilainenkin jäi taas kotiin. Prinsessan soisi olevan kunnossa lauantaina kun on lähtö Egyptiin. Eskarilaisen pitäisi olla kunnossa maanantaiksi kun alkaa nelipäiväiset neuropsykologin testit sairaalassa. Joten nyt vain lepoa, särkylääkettä ja kuumaa mehua.


7 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!

  Mitenkäs hampaasi jaksaa?

  VastaaPoista
 2. Tervehtymisiä!

  Ja kiva etä kirjasto poikkeaa siellä! Meilläkin käy kauppa-auto, mitenkähän sais kirjastonkin tulemaan...

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa-kirjastoauto!!Muistan kun lapsena vietettiin mummolassa kesät ja siellä kulki kirjastoauto. Luettiin kaikki Neiti Etsivät auton valikoimasta(ja viisikot..ja sos:t) :) Paranemisia teille!

  VastaaPoista
 4. Vekarus: Hammas ei onneksi ole kipeä, juurihoidettu kun on. Syöminen hiukan hankalaa ja ajan sain vasta kolmen viikon päähän.

  Shaoli: Kauppa-autoa täällä ei enää käy. Olisin kyllä taatusti asiakas.

  Ruusa: Kirjasto-auto on kyllä aina yksi viikon kohokohdista.

  VastaaPoista
 5. Miten onnellisia pieniä miehiä;-) Kyllä kirjastoauto olisikin vinkee!

  Hei, tsemppiä kovasti lumen keskelle ja ennenkaikkea pikaista parenemista!
  Ja Prinsessalle mukavaa ja rentouttavaa matkaa, muista pakata käsidesi mukaan;-).

  VastaaPoista
 6. Aamunkukka: Prinsessa on jo pakkaillut, ekana oli mukana käsidesit, maitohappobakteerit ja muut :) Egyptissä kuulemma aika tarpeelliset.

  VastaaPoista
 7. Kirjastoauto on meilläkin odotettu käyntipaikka aina. :)
  Ja huh tosiaan tuota lunta!, vois tälle talvelle riittää jo..

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)