tiistai 13. lokakuuta 2009

Serkukset

Välimatka on joskus pahasta. Lastemme ainoat serkut asuvat satojen kilometrien päässä meistä. Siksipä vierailut puolin ja toisin on aina odotettu tapahtuma. Viikonloppuna pääsimme taas nauttimaan siskoni ja hänen lastensa seurasta. Meidän kuopuksilla on vain vuosi ikäeroa. Ensin se oli kovin paljon, mutta nyt kun serkukset ovat 2- ja 3-vuotiaita on eroa kovin vähän. Leikit sujuvat hienosti yhdessä. Salin rahista tekaistiin nopeasti laiva jolla seilattiin pitkä tovi.Toimistohommiin oli ilmeisesti matkustettu. Vanhempi serkku on auliisti luovuttanut tussit nuoremman käyttöön. Onneksi niitä osataan käyttää jo ihan siihen oikeaan tarkoitukseensa eli piirtämiseen. Vanha kannettava tietokone on lasten aarre ja sitä tarvitaan todella monessa leikissä.
Kyllä oli taas suru kun serkut sunnuntaina lähtivät. Äitikin nautti vierailusta. Meillä tuoksui pitkästä aikaa pulla ja mokkapalatkin olivat syötäviä, kiitos siskon!
4 kommenttia:

 1. Pojilla näkyy olevan pilkettä silmäkulmassa,porukalla keksitään kaikkea kivaa ?
  Meilläkin olivat Poika ja Minjami yökylässä ja ruokkivat vanhuksia. Meillä oli taas mukavaa porukalla! (Kiva,kun yöpyvät,vaikka asuvat samassa kaupungissa,ei oo kiirettä.)
  Remontoitu huone on TOSI hieno,ei uskoisi entiseksi! Olette olleet ahkeria!
  Mitä entisöit kurssilla? (Onko mennyt mulla ohi?)
  Terveisin Tuija

  VastaaPoista
 2. Tuija: Kyllähän siinä 5 kappaletta 2-7-vuotiaita ehtii päivässä keksiä vaikka mitä :D
  Entisöinnissä on menossa ikkunat joista on tarkoitus tulla vitriinin ovet. Toisena työnä on tuon tuvan kammarin ikkunan karmilistat. Tänään vihdoinkin yritän muistaa ottaa sen kameran mukaan.

  VastaaPoista
 3. Serkut ovat ihania! Meillä on ihan lähellä, mutta liian harvoin tavataan. Meillä on ikäeroakin molemmilla vain muutama kuukausi.

  VastaaPoista
 4. Serkut on ihania!
  Meilläkin on Emilillä kaksi viikkoa nuorempi serkkupoika ja on kyllä ihana seurata poikia yhdessä puuhissaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)