perjantai 30. lokakuuta 2009

Name It-vaatteita taas Lahdessa.

Kävin pitkästä aikaa Sokoksen sivussa olevassa lastenvaateliikkeessä, Minimoressa. Olivat ottaneet lokakuussa myyntiin Name It-merkkisiä lastenvaatteita ja nimenomaan isompia kokoja. Toppavaatteita ihastelin, oli aivan ihania ruudullisia takkeja. Sammareita jo hiplasinkin. Mukaan lähti pyjamat kahdelle nuorimmalle. Olivat normaalisti 15,95e ja nyt sai kahdet hintaan 19,95. Kumpikin sai samanlaiset joissa harmaat housut ja raidallinen paita. Nämä taitaa tulla kuitenkin vasta joululahjaksi...
Sen huomasin, että ovat aika pientä mitoitusta. Siksipä otin yhtä kokoa suuremmat. Tämän merkin vaatteita on ollut meillä vain muutama. Todella paljon olen niistä tykännyt, toivottavasti pyjamat osoittautuu hyviksi.

9 kommenttia:

 1. Name itillä on usein noita pyjamakampanjoita. Minä ostin jo toissa kesänä shortsi - t-paita pyjamasetit ja ne on edelleen käytössä. Lahkeet ja hihat vain lyhenevät, mutta laatu on mahtava!

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Citybabyhän on ainakin viime vuodet myynnyt NameItiä ja Exitiä.

  VastaaPoista
 3. nanna: Mäkin tykkään, mutta on harmittanut kun Lahdesta ei ole isompia kokoja saanut.

  Marika: Citybaby myy, mutta vain pieniä kokoja.

  VastaaPoista
 4. Hei Katja!

  Heti vastavierailulla :) Ilmottauduin lukijaksesi siis tulen kylään toistekkin <3

  VastaaPoista
 5. Kivat yökkörit! Ja mukavaa kun saa tehtyä jouluostoksia hyvissä ajoin!

  VastaaPoista
 6. Ahaa kiitos vinkistä!, en ole tuon nimisen liikkeen olemassaolosta ollut edes tietoinen. Täytyy poiketa taas ensi kerran kun Lahteen suunnataan. ;)

  Meillä on vanhimmalla ollut yli vuoden juuri noita Name Itin raitapaitapyjamia käytössä kaksi ja ovat edelleen tosi hyvässä kunnossa. Samoin Name Itin hihattomia aluspaitoja suosittelen. :)

  VastaaPoista
 7. Heh, mä oon ollut ihan sokea. Oisin laittanut melkein pääni pantiksi, että siellä oli isoillekin valikoimaa, mutta uskotaan :-).

  MiniMoressa on muutenkin tosi kiva valikoima, ja omistaja kuuntelee tosi kivasti toiveita.

  VastaaPoista
 8. Marika: Mä luulen ennemmin itse olevani se sokea :D En siis vanno etteikö Citybabykin myy isommille, en ole siellä vähään aikaan edes käynyt. Voiskin käydä katsomassa, Minimoressa oli vielä aika vähän valikoimaa kuitenkin.

  VastaaPoista
 9. minä taas en ole nameit:istä tykännyt, paidan saumat repeilleet jo parin pesun jälkeen ja materiaali ollut tosi huonolaatuista, housut ovat pysyneet kuosissaan
  siru

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)