perjantai 8. maaliskuuta 2019

Siemenet arvottu

Hyvää Naistenpäivää! Meillä kotona ei juhlapäivä näy, tai no ehkä sen verran, että toin Belgiasta valkosuklaata jossa oli hasselpähkinää, pistaasipähkinää ja karpaloa mukana. Maistoin tänään ekat palat ja olipa se jumalaisen hyvää.
Ruusuja kaikille meille naisille Naistenpäivän kunniaksi.

 Mutta sitten arvontaan. Setin 1. eli krassit voitti Kivimäen emäntä. Setin 2. tomaatit meni Miitsulle. Setti 3. jossa oli akileijan ja tuoksuherneiden siemeniä meni Navettapiialle. Onnittelut kaikille voittajille! Ja iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja kommentin jättäneille, positiivista palautetta on mukava saada. Toivottavasti blogissa on vähintään yhtä pitkä elämä edessä kuin takana.
Kuvassa viime kesänä kasvattamiani tuoksuherneitä, lajike on 'Beaujolais'. Upea syklaaminpunainen väri oli juuri niin ihana kuin siemenpussin kuvassa luvattiin. Otin joitain siemeniä talteen, toivottavasti itävät sitten kun tuoksuherneiden kylvöjen aika.

Huomenna on tomaattikylvöjen aika, yritin pitää hankittujen lajikkeiden määrän kohtuullisena mutta toisin kävi, onhan niitä. Onneksi siemenet säilyvät jos nyt kokeile kaikkia uutuuksia.


8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja kiitos kukista. Hyvää naistenpäivää sinullekin!
  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 2. Oi miten upeat kuvat! Ihanat ruusut ja tuoksuherneet! Oikein hyvää Naistenpäivän iltaa sinullekin!

  Parhaimmat onnittelut voittajille!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos :) Tuan färisiä tuaksuhernehiä ei mulla ookkaa, muita färiä kyllä löytyy. Jos onnistuus niiren kylyvös ny paremmi ku vuasi sitte (yks 10cm tirri). Ja pohojoospenkki taitaa saara valakoosta akilleijaa :)
  Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon 😃 Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 5. Upean värinen tuoksuherne! Onnittelut voittajille ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kauniista naistenpäivänkukista! Sinulle myös hyvää naistenpäivää näin jälkikäteenkin.
  Onnea hienojen siemenpussien voittajille!

  VastaaPoista
 7. Upea Beaujolais! Minulla on samoja siemeniä hankittuna, toivottavasti kylvöt onnistuvat ja saadaan molemmat nauttia näistä hehkeistä kukista.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)