maanantai 25. tammikuuta 2016

Ristiäislahja

Tänä vuonna on valmistunut ainakin yksi tilkkupeitto, ristiäislahja pienen pienelle tyttövauvalle. Vauvoille tekemieni peittojen värit valitsen intuition mukaan. Tällä kertaa vaaleanpunaista ja hentoa liilaa, juuri saajalleen sopivat värit.
 Vaaleanpunaisen ja liilan sidosväriksi valikoitui vadelmanpunaista. Peitossa on pari kangasta jotka ovat seuranneet mukanani pitkään, niillä on jokaisella oma merkitys, kuten tuolla numero ykkösellä joka näkyy vasemmassa reunassa. Tyttövauva on vanhemmilleen ensimmäinen. Tykkään laittaa peittoihin piilomerkityksiä tai saajalleen tärkeitä asioita jos se suinkin vain onnistuu valittujen kankaiden myötä.
 Oli ihana päästä kuvaamaan peitto talviseen maisemaan, pakkasen lauhtuminen mahdollisti kuvauksen. Kerran jo yritin aiemmin mutta kamera jäätyi samantein.
 Tämänkin peiton kanssa kävi niin että kaikki kankaat löytyivät omista varastoista. Välipehmusteen, flanellin ostin jo edellistä peittoa varten niin että riittää tähänkin. Nyt kyllä alkaa olla vaaleanpunaiset, liilat ja muut punaiset kankaat vähissä.
Ristiäiset olivat eilen, peiton lisäksi vauva sai lahjaksi niiskuneitimukin, kulhon ja lautasen. 

4 kommenttia:

 1. Hieno! Onneksi ei tarvitse laittaa vieretysten meidän peittoja. Kyllä mun peitto nolostuisi ihan hieman vain kiemuroine neliöineen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä nolostuisi :) Ei kulmien aina tarvitse olla niin kohdallaan.

   Poista
 2. Tämän peiton värimaailma hivelee silmää. Piri

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)