perjantai 28. lokakuuta 2011

Teetä tarjottimella, osa 2.

Salin ruokapäydän kynttiläasetelma parani lopulta aika pienin toimenpitein.
Kaksi uutta kynttilää, muutama käpy lisää ja kävyt kolmen ryhmiin.
Teet lisää sikin sokin sinne ja tänne.
Nyt se on täydellinen.Mukavaa viikonloppua!

p.s. Kiitos kaikille edelliseen kommentoineille. Sain vihdoin ja viimein oman kommenttini sinne läpi.

7 kommenttia:

 1. Viitaten edelliseen kirjoitukseesi, niin juuri tälläkin hetkellä tv:stä kuuluu, miten epäekologista karppaaminen on. Se on varmaan aika vaikeaa näillä uutisilla! Tsemppiä.
  Ihana tuo paljon kynttilöitä -asetelma!

  VastaaPoista
 2. Saila: Mä olen jo niin iso tyttö että osaan tehdä oman pääni mukaan :)) ja karppaamisella mennään oli epäekologista tai ei.
  Meillä kasvisten ja vihannesten kulutus on lisääntynyt huimasti. Lihan pysynyt samassa, juustoa, kalaa ja munia menee enemmän. Niissä lisätty luomua. Leipää menee vähemmän ja sen laatu parantunut. Tuntuu että tekee miten vaan niin tekee aina väärin kun ruuasta on kyse.
  Ja kiitos, asetelma on nyt paaaaljon parempi.

  VastaaPoista
 3. Kaunis asetlema! Yritin kommentoida edellistä postausta mutta jostain syystä ei onnistunut... Herkullisen näköisiä annoksia, kyllä noilla pärjää ja jaksaa. Kunhan välttää sitä ääripäätä, niin varmasti toimii hyvin.

  VastaaPoista
 4. Löysin blogiisi. Taidan jäädä seuraamaan mielenkiintoista elämääsi.

  Hirnahtelin hyväntahtoisesti alempia liiterikuvia katsoessani. Sellaistahan se, maalla asuminen. Aina jotakin työn alla. Kelläpä ei olisi :)

  T. Desiree

  VastaaPoista
 5. Tunnelmallista viikonloppua teille!

  Vielä tuohon karppaamiseen... Siitä on varmaan aina väännetty kättä, puolesta vai vastaan, hyväksi vai pahaksi. Niinkuin monesta muustakin väännetään. Kuten sanoit, niin eiköhän me isot tytöt itse tiedetä/tunneta/osata arvioda, mitä ja miten.
  Samoilla linjoilla minä menen kuin sinä, lisää kasviksia lautaselle perunan ja pastan tilalle. Ja rasvaa juu, mutta ei siinä ruokaa kyllä uiteta :)

  VastaaPoista
 6. Irmastiina: Kiitos:)

  Mari: Näin on, ääripäät ei ole yleensä hyväksi. Kunpa löytäisi sen kultaisen keskitien :)

  Désirée: Kiitos! Ja tervetuloa seuraamaan blogia. Liiteri on kyllä aika karu, nyt etenkin kun talo on sieltä puolelta jo uudessa kuosissaan.

  Kikka: Minulla on iho parantunut huomattavasti tällä uudella ruokavaliolla. Kutina on jäänyt pois ja elän toiveissa että sitä järkyttävää talvikuivuutta ei edes tulisi.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)