tiistai 25. toukokuuta 2010

Vuodet vierii.

Mihin se aika hupenee? Muistan kuin eilisen sen maanantain 12 vuotta sitten. Satoi räntää ja oli ihan älyttömän kylmä. Minä päkersin maailmaan toista lastamme. Kyllähän se lapsi sieltä tulikin, 3980g ja 50cm. Onnea rakas poikani!

Sen verran se uuden tietokoneen saaminen eilen poikaa poltteli, että kaupoille oli lähdettävä. Kotiinpäin tuli ihan peruskone, HP:n kannettava. Nyt on poika suu messingillä kuten kuvasta huomaa.

Kuopuskin pääsi ostoksille kun sai lahjaksi lelurahaa. Prismasta löytyi hieno traktori peräkärryineen. Äänet ja muutama toimintokin löytyy. Traktorilla ja eläinten päiväkodilla kuopus leikkikin sitten koko loppuillan. Tuo navetta on kuulemma eläinten päiväkoti. Sinne pääsivät asumaan naudat, possut jäivät ulkotarhaan. Hevoskuljetusauto oli kuulemma vienyt hevoset kilpailuihin.On ne tärkeitä nuo itse valitut ja maksetut ostokset. Nytkin kuopus leikkii näiden samaisten lelujen kanssa.
Tuolla alempana kyseltiin raparperipiirakan ohjetta. Laitan ohjeen huomenna kunhan saan koottua sen reseptimuotoon.

6 kommenttia:

 1. Itse valitut lelut on usein niitä rakkaimpia, ihmekös tuo. Meilläkin rippilahjaksi toivoo esikoinen pelkkää rahaa, mopo olis unelmissa;)

  VastaaPoista
 2. Onpas tyytyväinen ilme uuden kannettavan omistajalla! Paljon onnea :)

  VastaaPoista
 3. Onnitelut synttärisankareille!! Kylläpä näyttää olevan mieluisia lahjoja. :) Mukavaa viikkoa sinne teillekkin!!

  VastaaPoista
 4. Onnea vielä kerran teidän perheen komeille Prinsseille! Kylläpä on tosian pojilla muikeat ilmeet, mieluiset lahjat, selvästi.

  Mäkin odottelen sitä raparperipiirakan ohjetta, niistä on tullut kokeiltua vuosien varrella niin monenlaista versioo ja se täydellisin on vielä hakusessa;-).

  Leppoisaa loppuiltaa!

  VastaaPoista
 5. Onpa muikean näköisenä uuden koneen omistaja:)

  Ja mihin ne vuodet tosiaan vierii...

  Mäkin odotan sitä raparperipiirakkaa:D Ja kanttarelleja.

  VastaaPoista
 6. Kiitos onnitteluista. Ohje kolahtaa blogiin ihan just :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)