keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Näyttääkö teillä joskus tältä?

No meillä näyttää. Poikien huone on ollut yhtä kaaosta jo monta viikkoa. Laiska äiti ei vain ole viitsinyt siivota. Pojat menivät tänään mummolaan ja ovat siellä jopa lauantaihin asti. Siispä huoneen kimppuun kun asukkinsa ovat poissa. Kävin kaikki lelut ja pelit läpi, pesin ja puunasin, vaihdoin lakanatkin. Iso säkki tuli tavaraa kirpparille, mutta roskiin vain pieni pussillinen. Alakuvassa lopputulos, kyllä kelpaa poikien tulla takaisin kotiin.
Luulen kuitenkin, että huone ei ole tässä kunnossa sunnuntaina. Todennäköisemmin muistuttaa yläkuvaa :)

16 kommenttia:

 1. meillä näyttää aina tuolta :D koko asunto :D

  VastaaPoista
 2. Oi miten olet ollut reipas ja aikaansaava. Minulla on sama homma edessä ennen koulunalkua.Mutta minne ne kaikki tavarat ennen kierrätystä välivarastoisikaan, vielä sekin este siivoukselle.

  VastaaPoista
 3. Meillä ainakin näyttää! Se on kumma kun ne kaikki lelut on lattialla niin tuntuu, että niitä on paljon, mutta kun ne järjestää kauniista paikoilleen huomaa ettei niitä leluja nyt ihan niin paljoa olekaan!

  Onko karviaispensaat vielä vapaina?

  VastaaPoista
 4. Ihan on kuin meiltä otettu kuva, kaaos aivan samanlainen ainoat erotukset et lautalattia on tummanruskea ja tuo roska-auto on sininen :D

  VastaaPoista
 5. meillä näyttää ja usein pahemmaltaki!tytöt ku levittää petshopit ympäri huoneita...on talorakennelmia ym...sitte leikki yhtäkkiä vaihtuu ja leikitään välillä vähän bratzeilla...sitte vähän askarrellaan ja ihimetellään,että kuka täällä oikeen sotkoo ja aina unohtuu äitin neuvo,että leikitään yksi leikki kerrallaan ja siivotaan aina välissä:)huhhuh..mutta se on vaan elämää ja leikki lapsen työtä eli aikansa kutakin.ei näy teinien huoneessa enää leluja...vaatteita kylläkin;)mun mielestä niin ihanaa jäläkeä kummassaki kuvassa!!!:)

  VastaaPoista
 6. Ei se kestä montaa minuuttia, että huoneen saa tuohon kuntoon, valitettavasti :-)

  Menisivät vaan yhtä joutuisaan takaisin paikoilleen!

  VastaaPoista
 7. Hih, kyllä meillä useammin näyttää yläkuvalta kuin alakuvalta. Maanantaina siivosin ja illalla oli jo täyttä kaaosta. Näin juuri jossain kaupan ikkunassa taulun, jossa luki jotenkin niin, että 'clean house is a sign of the wasted life'. Uskon vakaasti, että näin on :)

  VastaaPoista
 8. Ah miten mukavaa ettemme ole ainuita sottapyttyjä :D Täytyy kyllä sanoa, että teinin huone on hiukan erilainen, sinne tosiaan kertyy vain vaatetta.

  Outi: Karviaiset on vapaana.

  VastaaPoista
 9. Kyllä näyttää.
  Mulla kanssa tuollaisia kuvia blogissani...tosin tuosta postauksesta hetki jo kulunut.
  IHanan raikasta nähdä sotkuakin välillä. =)

  VastaaPoista
 10. Minun täytyy myöntää, että ei näytä juuri koskaan ja se johtuu tämän äidin älyttömästä siisteys/siivousvimmasta! ;D
  En kestä epäjärjestystä, mikä on toisinaan rasittavaa jopa itsestä!
  Toki lapset meilläkin levittää lelut, mutta viimeistään illalla on huone tiptop.

  Mutta oikeesti kadehdin ihmisiä, jotka voi vaan antaa tavaroiden välillä olla levällään! :)

  VastaaPoista
 11. Tuolta näyttää joka paikassa, paitsi että levällään eivät ole vain lelut vaan Telma raahailee esim. kenkiä joka paikkaan, huoh.

  VastaaPoista
 12. Meillä pääsee samaan tunnelmaan jokaisessa huoneessa. Täytyy tunnustaa, että pihakin näyttää aika pitkälle samalta :)

  VastaaPoista
 13. Yläkuva voisi olla muuten meiltä, mutta kun siitä puuttuu jokapaikan vallanneet kangaskasat! Pyrkimys on "paikka kaikelle, kaikki paikalleen", mutta sen saavuttaminen taitaa olla niitä totetumattomia toiveita!

  VastaaPoista
 14. NÄYTTÄÄ!! Ja ihanaa kun näytät tälläisiä kuvia, ei kaikki ole aina niin täydellistä mitä useissa blogeissa näytetään :)

  VastaaPoista
 15. Kyllä näyttää, tosin olohuoneessa. Pojan huoneessa on siistimpää kun tykkään että poika leikkii silmien alla olohuoneessa.. koko kesä ollut yhtä sekasotkua, paitsi yhden viikon ajan kun oltiin poissa, siivosin lähtiessä huushollin tiptop, että olisi kotiin tullessa siistiä ;)

  VastaaPoista
 16. Olen sanalleen samaa mieltä tuon anonyymin kanssa! Minusta on hyvä kun kesällä voi näyttää vain pihakuvia, sisällä on jatkuvasti kauhea sotku! Huojentavaa nähdä että sitä on joskus muillakin! Upea pulpetti!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)