tiistai 20. lokakuuta 2009

Verhoja odotellessa

...voi pelata veikan uudessa huoneessa Afrikan tähteä tai pötköttää sen uuden huoneen sängyn uudella torkkupeitolla. Jos kumpikaan ei kiinnosta, voi kiinnittää rullaverhon ja verhotangon paikoilleen.
Ihan kirkkaaksi ei tullut, mutta ei saanutkaan ettei näytä liian uudelta. Tanko antiikkiliikkeestä. Mukana tuli 10kpl renkaita ja nipsuja ja seinäkiinnittimet. Hinta lähes ilmainen. Mistähän löytyisi kolme lisää samaan tyyliin? Kuopus ja eskarilainen kotiutuivat tänään kolmen yön lomalta mamman ja papan luota. Kotiinpaluun "tuska" oli taas aika tuntuvaa. Onneksi tietää sen edes hiukan helpottavan iän myötä. Joskus olen pohtinut mistä tuo tuska johtuu. Onko kotona niin erilaiset säännöt kuin mummolassa (on), vai ovatko lapset niin väsyneitä siitä kaikesta virikkeestä ja hössötyksestä (ovat), vai onko se vaan joku ihan yleinen juttu? Kärsitäänkö teillä siitä?
7 kommenttia:

 1. Meillä ei ole kärsitty, mutta harvoimpa lapsemme mihinkään pääsevät pidemmäksi aikaa ainakaan. Poika on joskus ollut "lomalla" muutaman päivän, mutta tyttö vain tunteja...

  VastaaPoista
 2. Kyllä kärsitään ja rankasti! Kerta toisensa jälkeen. En ole koskaan muuta ajatellut kuin väsymystä, liikaa ohjelmaa , liikaa aikatauluja, liikaa herkkuja, liian vähän lepoa. Kahteen päivään on tungettu kokonainen kuukausi kuin ei vähemmällä pääsisi muistojen kirjaan. Molemmat osapuolet sekä lapset että mummo ovat yhtä kaikkensa antaneet ja kaikki kiukuttelevat väsymystään alkuviikon.

  Meidän täytyy vaan kestää ja hidastaa ja hidastaa ja hidastaa. Heillä kun menee liian lujaa.

  Mukava kuulla, että on kohtalotovereita. Hyvästäkin asiasta voi väsähtää rankasti, kun täytyy olla koko ajan reipas ja menevä.

  VastaaPoista
 3. 3 lisää nipsuja vai koko tanko-systeemejä? Nipsut näyttää kovin tutuilta ja mummulan vintiltä saattaisi löytyä.

  VastaaPoista
 4. Vekarus: Meillä on nuo aivan ihanat miehen vanhemmat jotka jaksaa hoita näitämeidän apinoita myös yhtäaikaa. Äitini ottaa heitä mielellään erikseen :D

  tyttötiimi: Osasit hyvin tiivistää asian jota hain. Juuri tuota ne viikonlopu mummolassa on. Ei mikään ihme että pienet väsyy.

  Ida-Antonia: Kaikki käy :) Verhotankoja tarvitsen vielä kaksi omaan makuuhuoneesemme, nipsuja löytyy pikkasen, mutta ilman renkaita. No kiire näillä ei ole, tarve on sitten joskus kun on makkarimme vuoro tulla remppaan. Jos sulla on myynnissä niin ilman muuta olen kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 5. Mikä tuon pojan huoneen tapetin nimi on (sametti vai joku vanhan ahdin sali tms.? Miellyttää niin kovin silmää, joten menee harkintaan Huvilan alakerran huoneeseen)

  Mi-Ma

  VastaaPoista
 6. Tuttua tuo on. Melkein päivittäistä. Päiväkodista hakiessa kaikki on vielä suht hyvin, mutta kun pääsemme kotiin, alkaa armoton kiukuttelu, usein jo autossa. Yhtälö on aika huono, kun itsekin on siinä vaiheessa aika kaputt. Aina en muista tai jaksa mutta hämmästyttävän usein kohtaus helpottaa kun saa istua hetken äidin tai isin sylissä. Joskus kun yritin selvitellä kiukun syytä, sain kuulla että on ollut niin kova ikävä.

  Hieno verhotanko!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)