maanantai 5. lokakuuta 2009

Ei herkille!

Ihan pakko ottaa kuva 11-vuotiaan pojan työpöydästä. Tai siitä mikä siitä nyt näkyy tuon kaiken tavaran alla. Siitä kuulkaas löytyy kaikki mahdollinen, virvelin kelasta leivinjauheeseen. On tuuletinta, pleikan ohjainta ja ties mitä. Luulen, että ihan kaikesta ei äidin tarvitse edes tietää säilyttääkseen mielenrauhansa. Ehdotin siivousta, mutta ei kuulemma kannata, koska kohtahan pöytä muuttaa takaisin omaan huoneeseen ja sitten se on kuitenkin siivottava.
Aloin lepsuilla, poika pitäkööt pöytänsä tämän näköisenä. Lahjoitti nimittäin kaikki lelunsa pikkuveljille. Nyt huoneeseen muuttaa takaisin aika vähän tavaraa. Toisaalta se mikä muuttaa on sekalaista elektroniikkaa, toimivaa ja ei-toimivaa ja tuhannen muuta pikkusälää. Ah, kaikki kuulemma niin tarpeellista 11-vuotiaalle.

10 kommenttia:

 1. Meillä on myös yksitoistavuotias poika ja elektroniikka kiinnostaa. Poikien huoneeseen ompelin verhot je peitteet ja laittelin kaikkea hyödyllistä kivaa. Vaan valokuvaamisessa ei oikein ole iloa, kun kaikki muu on tuota... Mutta on teijän poijalla komia pöytä! :)

  VastaaPoista
 2. Heh, tuohan on kuin meidän koti pienoiskoossa! Elektroniikkaa tosin meillä vain häviävä määrä, mutta pyykit, lelut, vaatteet + muu sälä levällään. Tuikitarpeellisia vain murto-osa.. Ja ei kun raivaamaan!

  VastaaPoista
 3. Herramajee! Kohta ne puivat AV:lla, kuinka on paljon roipetta blogistien tenavilla; tällä kertaa ei pipoja, vaan elektroniikkaa :) Kauhulla odottelen, milloinka meillä alkaa pojalle kertyä kaikenlaista "kivaa pientä" sälää sinne tänne. Nykyiset aarteet - tammenterhot, kävyt, kivet, paperilappuset, mäkkärilelut - saa aika hyvin hivutettua huomaamatta roskiin :D

  VastaaPoista
 4. Olet ihana äiti kun siedät tuon "kaaoksen", siinähän on aivan selvästi kaikkea mega tärkeää tuon ikäisen pojan tavaraa.
  Ajattele miten tylsää pojasta oikeasti olisi jos kaikki pitäisi siivota piiloon ;)
  Meidän isomman tytön pöytä muistuttaa usein tuota, tavarat hiukan erilaisia vain...ja tää tylsä äiti vaatii aina siivouspäivänä tavarat järjestämään paikoilleen (mikä on ihan turhaa, koska pari päivää ja pöytä samassa kuosissa taas...tavaroiden kun kuuluu olla helposti saatavilla tai jotain). ;)

  Tykkään sun blogista, liian harvoin tulee vain kiireessä kommentoitua.

  VastaaPoista
 5. Heh, ihana sotku.Toi leivinjauhe on ihan varmasti tosi tarpeellinen =D

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä niin tutulle! Tuon takia meillä ei yleensä kuvatakkaan tenavien huoneita :))

  VastaaPoista
 7. Elo ei ole tuon kummoisempaa liki 17 vuotiaankaan kanssa. Elektroniikkaa on vielä hiukka enemmän, jos vain mahdollista. Äiti saa aina jonkinlaisen sähköiskun pöydän - ja muun huoneen - kohdatessaan. Mutta ei tuo taida enää kauan kotona olla, joten siivotaan sitten, kun asukas on muualla muuttanut ja ollaan onnellisia, että meillä on nuo "pienet" poikamme.

  VastaaPoista
 8. MariaK: Pöytä on hieno, jää vain aina piiloon kaiken tavaran alle:D

  Nanna: Ei teillä voi näyttää tuolta!

  -J-: Apua! Mitäs sitten tehdään kun ei elektroniikkaa edes saa olla. Ne kivet ja kävyt on vielä niin ihanan helppoja...

  Ida-Antonia: En mä kyllä yleensä siedä, nyt on vissiin kuumetta tai jotain pehmentämässä aivoja. Kiva kuulla että pidät blogista :)

  Hansu: Leivinjauhe on tärkeää :D Sitä laitetaan veden kanssa suklaamunan yllätyksen muovikuoreen ja heitetään. Se sitten poksahtaa kivasti. Sallittua vain ulkona.

  Mari: Hyvä että muillakin :)

  Pikkupiiku: Eiiii, ei siis yhtään tilanne parane iän myötä. Teiniprinsessan huone kun on talon siistein huone.

  VastaaPoista
 9. Wau mikä sekamelska!
  Hassua mutta olen juuri pohtinut aihetta! Eli siis sitten kun meidän lapset saa ne omat huoneet niin ajattelin että saa sitten huoneet olla sekaisin kunha sekaisuus pysyy siellä heidän huoneissaan eikä kulkeudu muihin tiloihin mitä olen jo monta vuotta joutunut sietämään,huonolla tuloksella!En kestä suuttumatta sekaisuutta montaa päivää(2max)Olis ehkä parempi sietää!
  saas nähdä kuinka käy!

  VastaaPoista
 10. :D Ihanaa, onkohan meillä tuollaisia neljän kappalein muutamien vuosien päästä?

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)