torstai 22. lokakuuta 2009

Ulos kaapista

Päätettiin eilen lähteä Ikeaan. Mies pääsi ajoissa töistä ja lupautui kuskiksemme. Ei kun ajaa hurautettiin Vantaalle. Pienet pojat tuupattiin leikkipaikkaan ja isomman kanssa lähdettiin pikaisesti vaatekaappiostoksille. No eihän se nyt niin helppoa ollutkaan. Kaapit jotka olisimme halunneet olivat loppu. Espoon liikkeessä olisi. Välissä hörpättiin ilmaiset kahvi, kaakao ja tee, pojat pois leikkipaikalta ja tukka putkella kohti Espoon putiikkia. Vantaalta sentään napattiin muutama ulosvedettävä hylly mukaan.

Espoossa todetaan leikkipaikan olevan täynnä, vain toinen olisi mahtunut. Ei mennyt kumpikaan. Kärryt eteen ja pojat siihen istumaan. Kerrankin tietokoneen varastokirjanpito piti paikkaansa ja saimme kaapit. Tavarat peräkärryyn ja kohti kotia. Kotona olimme klo 21.55. Onneksi on syysloma eikä aamuheräämisellä niin väliä. Paitsi tietysti miehen, jolla herätyskello soi tasan kello 03.00.

Tänään saatiin kaapit kasattua ja paikoilleen. Minun harmikseni niitä ei saatu vierekkäin, mutta tärkeämpää oli pojalle mieluinen työpöydän paikka. Pienet innostuivat heti testaamaan kaappeja ennen hyllyjen asennusta. Toinen nököttää heti ekassa nurkassa, ihan yksinään, hiukan orpona.

Sisusta näyttää toistaiseksi tältä. Huppari oli mittana miten paljon tilaa pitää jättää henkarivaatteille. Sai sitten jäädä paikoilleen. Nuo alemmat ulosvedettävät hyllyt olivat todellinen löytö. Olivat alennuksessa, hinta 2e kappale. Semmoset koukun niistä poistettiin, mutta ne lähti ihan vääntämällä. Normaalihinta tais olla parikymppiä. Tähän täytyy sitten vaatteiden mahtua.

Sängyn taakse jäävä kaappi on varattu pojan tavaroille, aarteille ja kaikelle mahdolliselle mikä on parempi säilyttää oven takana. Illalla otetusta kuvasta tuli kovin hämärä, mutta siinä olisi tarkoitus näkyä miten sängyn päädyn peilit korostuu oven peileissä. Täytyy ottaa aamun valossa parempi kuva. Sänky on löytö aitastamme. Se oli alunperin hyvin punainen, petsattu ja lakattu. Mies hioi sen ja minä maalasin vaalean harmaaksi pellavaöljymaalilla. Sänkyyn mahtuu 90x190cm joustinpatja juuri ja juuri. Huoneen hankalan sisustettavuuden takia sen on noin kuten kuvasta näkyy, lähes keskellä huonetta. Onneksi 11-vuotias ei tarvitse enää kovin paljoa lattiatilaa huoneeseensa.

1 kommentti:

  1. Onhan teillä ollut matka! Mutta hyvä, että saitte mitä olitte lähteneet hakemaan.

    Sänky on tosi nätti!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)